петък, 10 декември 2010 г.

Flash работи лошо на вашия Google Cr-48? Adobe работи по него

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/flash-working-poorly-on-your-google-cr-48-adobes-working-on-it/:
Да, това грешка Flash там е един от многото имаме днес в нашия Cr-48s . Освен това, тъй като може да прочетете в нашия задълбочен преглед в , ние сме били изпитва невероятно муден Flash изпълнение, включително развълнуван възпроизвеждане на YouTube и Hulu видеоклипове. Не е определено е добра ситуация, но на Adobe наясно с това и обеща, че надеждата е на път. Старши Adobe директор на инженер Павел Betlem постави поста по отношение на въпроса на собствен блог Flash Player на компанията, и казва, че "По отношение на преносими компютри Chrome ... специално видео производителност в частност е най-важната област за подобрение." Той също така продължава да обещае, че ще бъде извършена по-безпрепятствено щепсела флаш модули са интегрирани директно в самостоятелно актуализиране на операционната система. Това сигурно звучи добре за нас, но в същото време, ние ще се чака за тези грешки Flash и заекването 480p видео да изчезне - или, нали знаеш, за HTML 5 за да поеме.

Flash работи лошо на вашия Google Cr-48? Adobe работи по него първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември, 2010 год. 19:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Adobe | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар