петък, 10 декември 2010 г.

Пълната версия на Google Docs вече работи по IPAD, но все още можете да отидете мобилен телефон, ако искате

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/full-version-of-google-docs-now-works-on-ipad-but-you-can-still/:
Пълната версия на Google Docs вече работи по IPAD, но винаги можете да отидете мобилен телефон, ако искате
Големият Ж само преправен си мобилен интерфейс устройство на Google Docs , за да го приближи до пълноправното опит получавате при промяна от правилното компютър - Знаеш ли, нещо, което вероятно има и клавиатура, голям дисплей, и на цена, която не идват с две година споразумения. Сега, след като топ интерфейс шелф е на разположение и на едно от тези устройства, които се вписва някъде по средата на тези два сегмента: IPAD . Потребителите на таблетка на Apple могат да изберат в десктоп версията за голям време за редактиране на електронни таблици и документи, и докато Google все още се препоръчва използването на мобилни редактор, ако искате пълна мощност то е ваше.

Пълната версия на Google Docs вече работи по IPAD, но все още можете да отидете мобилен телефон, ако искате първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 година 08:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 9-5 Mac | източник Google Docs Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар