събота, 17 септември 2011 г.

Мејн Сцхоол Дистрицт даје иПад сваком Киндергартнер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8bdtf41Fa0Y/Maine-School-District-Gives-iPad-To-Every-Kindergartner:
Анонимни читалац пише "'Аубурн, МЕ школски округ потрошио више од 200.000 долара на одећу сваки од својих 250 киндергартнерс са [иПад], заједно са чврсте случајева да их заштити. Школски званичници кажу да су прве јавне школе округа у земљи да дам свакоме киндергартнер иПаду. госпођа Мекарти каже алата јој 19 студената више непосредне повратне информације и индивидуалну пажњу него што је икада могао. " Да ли ће то побољшати ниске резултате теста, или ће бити још један случај где троши више новца не производи бољи образовни исход? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сајму аутомобила у Франкфурту 2011 Врап-уп

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/frankfurt-motor-show-2011-wrap-up/:
Сајму аутомобила у Франкфурту 2011 Врап-уп
2011 Сајму аутомобила у Франкфурту је и даље ваљање, али гомиле од жељан немачких моторних ентузијаста попуните дворане смо отимања наше пасоше и побегли назад у САД. Овогодишњем сајму имали више електричних возила и забаву-пуњене возила него икада пре и, ако је оно што ми овде видели је било индикација, аутомобил будућности ће имати најмање једну смарт телефона или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ изграђена тамо негде - можда два . Уживајте у галерији испод случајних слика из шоу пода као што смо поново у кик тренер и покушати да надокнади на неким спавање.

И, ако вам треба још покривеност, глава на преко нашим добрим пријатељима у Аутоблог. Као и обично они опсесивно покривена шоу .

Наставити читање Сајму аутомобила у Франкфурту 2011 Врап-уп

Сајму аутомобила у Франкфурту 2011 Врап-уп првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 17. Апр 2011 15:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Недеља у играма: златно НСЗ колица, Геарс оф Вар 3, хард ресет преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_3DM2dfxAk0/week-in-review-golden-nes-carts-gears-of-war-3-hard-reset-review.ars:

Колико новца би ти био спреман да плати за једну игру? Наши најпопуларнији прича погледао најскупљи НСЗ утакмица на тржишту, а прича иза златних корпу. Такође Прегледали смо и хард ресет и Геарс оф Вар 3.

Дођите и погледајте приче сте можда пропустили ове недеље.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Контекст више Веб Сервиси

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ME9NtM9DuA/Mashing-Up-Multiple-Web-Services:
ГМГруман пише "Тед Самсон извештаје о новом Веб апликација названа ифттт.цом да каша све те веб услуга које рутински користе Данашње Веб препуна невероватних број услуга које корисници могу да говоре свој ум (Твиттер). Зграби виталне информације ( све вести или блог извора), складиштење важних датотека (Дропбок или Бок.нет), сарађују са вршњацима (фацебоок или гоогле +), и још много тога сан дуго је да осмисли начине да се оне често различите и силед услуге у интеракцији са. једни друге, стварајући нешто већа од збира својих делова. Он служи као мерило колико далеко смо дошли из раних дана специјализованих, једног намене Масхупс, или компликованије СОАС где су услуге склепаном са комплексним алатима и кодирање еквивалент лепљивом траком. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Еволта робота да преузму Иронман триатлон, покори курс недељу дана

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Панасониц мало на батерије бота који би могао, Еволта, привукао је нашу пажњу више пута током година. То је већ изасао из Великог кањона и ишао 500км од Токија до Кјото , али изгледа да ни је било довољно да докаже да и истина срчаност његов имењак батерија. Овај пут, Панасониц стављање три робота кроз Иронман триатлон на Хавајима, и они су добили недељу дана да плива 2,4 миље, бицикл 112, и покрените 26.2 маратон миљу. За разлику од меатбагс ради расе, који су дан до краја, роботи се недељу дана - иако они це да раде своје ствари 24 сата дневно, а само узимање паузе да допуне три АА батерије. Заинтригиран? Трка почиње 23. октобра, тако да доста времена да гледају на одговарајући начин изванредан видео објашњавајући изазов тријумвират ситних триатхлетес после паузе.

Наставити читање Еволта робота да преузму Иронман триатлон, покори курс недељу дана

Еволта робота да преузму Иронман триатлон, покори курс недеље првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 17. Апр 2011 14:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хуффингтон Пост | извор Панасониц | Емаил тхис | Цомментс

СпиЕие ботнет Мреже Преварант $ 3.2М за шест месеци

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MtCw19VOUrw/SpyEye-Botnet-Nets-Fraudster-32M-In-Six-Months:
виредмикеи пише "СпиЕие Тројанац је добро зарадио место поштовања у сајбер-подземља, као прилагодљив и ефикасан комад малваре-Оне исте особине су такође да је Бане за безброј жртава и безбедности заједнице, а нова истраживања пружа још. још један подсетник зашто. Према безбедности истраживачима, хакер у својим раним 20с познат по "војника" алијас довела банкарске преваре операција која донела 3,2 милиона долара за шест месеци. Покреће СпиЕие цримеваре комплет и уз помоћ новца муле и саучесник Верује се да живе у Холивуду, Војник командовао ботнет више од 25.000 рачунара у периоду од априла 19. и 29. јуна да компромитован банковне рачуне и направио офф са профит Већина жртава су били у САД, али. било је неколико жртава у 90 другим земљама, као и међу погођеним организација. су банке, образовне установе и владине агенције. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Схапеваис служи се прет-а-Импример 3Д кости, Лагерфелда стоји за пуну скелета замену

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:
3Д штампани чоколаде ? Наравно, звучи безопасно довољно. Али направио за ред 3Д штампани кости? Сада, то је само морбидно. За хируршки тим у Роиал болници Глазгову за болесну децу, међутим, Тецх добро доћи као буџета цени, пре оперативно планирање алат. Означи Рам, ортопедских хируршких приправник РХСЦ, први пут дошао на идеју да створи коштано-факсимиле после скупа универзитета израде реплика, наручен за процедуру, није успео да испуни неопходне пропорције и величине захтева. Након предузимања мало само-додељене интернета истраживања, оквир сортирају метод за стварање чини од прелома подлактице пацијента користећи ЦТ скенирања обрађен путем отвореног кода ОсириКс софтвера . Ови су онда прошла кроз посебан МесхЛаб пријаву да се среде све артифацтинг, и на крају извози у 3Д-компатибилан СТЛ формату.. Резултат фајлови су послати Схапеваис за штампање , са беле пластике кости копија достављена после само седам дана за £ 77. Болница је било толико задовољна исходом јефтине, то је већ почела припрема рад на операцију кука користећи поновити карлице - и, не, они нису навести да ли пацијент је модна жртва.

Схапеваис служи се прет-а-Импример 3Д кости, Лагерфелд је скраћеница од пуних скелета замену првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 17 Оцт 2011 12:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Схапеваис | Емаил тхис | Цомментс

НРО декласификује КХ-9 Сателитска

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X6oMMeufxiQ/NRO-Declassifies-KH-9-Satellite:
сцхвит1 пише "Биг Бирд, формално познат као КХ-9 сателита Хексагона, први пут је постављен у орбиту у 1971, након њеног развоја од стране Националног извиђање канцеларија (НРО), што га чини једним од најнапреднијих шпијун сателита свог времена је. Верује се да је произвела слике Совјетског Савеза, Кине и других земаља које одржавају стратешке важности за америчка влада преко Хладног рата, али никада није виђен ван обавештајне заједнице овог викенда., она ће бити доступна за све у Вашингтону. области да виде, али само за један дан. Како би прославили своје 50-годишњи јубилеј, НРО, заједно са Смитхсониан Институтион, је по први пут јавно испољавате ново скинута ознака тајности реликвија на Стивен Ф. Удвар-Хази центар у Цхантилли, Ва На тај начин, обавјештајне агенције је навело више од мало узбуђења међу рецоннаиссанце експерата и техничких хобисте. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Генерални инспектор истрагом због Муззлинг Неугодна науке

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4pabQMsYnxU/Inspector-General-Investigated-For-Muzzling-Inconvenient-Science:
Лаизеј пише "Савезна биолог Чарлс Моннетт је стављен на административним напустити 18. јула до коначне резултате истраге Генералног инспектора у питања интегритета истрага првобитно фокусиран на 2006 Напомена објављен у поларним биологије засноване на јединственом посматрања четири мртва поларни медведи.. Истражитељи признао да нису имали формалну обуку у науци, али је касније показао потпуно неразумевање науке, колега процеса ревизије, а понекад и основне математике са питањима као што су "седам који број је 11 одсто? ' Они су такође изразили забринутост због чињенице да приметити је прегледана од стране супруга Моннетт је пре подношења папира за вршњачке преглед. Када ништа појавило, истрага окренута према улози Моннетт у управљању истраживачким уговора Али докумената које је објавила ПЕЕР, чувара и пиштаљку. -вентилатор за заштиту група, указују чак и да је истрага је искључен база Моннетт је од тада поново, иако у другачијем положају.. Сада ИГ руковање овом случају сама је под истрагом након ПЕЕР жалбу која ИГ крши нова унутрашњих послова Одељење за научне интегритет правила. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Енгадгет преузима Тајмс сквер, захваљујући ТС2 (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/engadget-takes-over-times-square-courtesy-of-ts2-video/:
Запамтите, када смо преузели Тајмс сквер прошлог месеца? Супротно коментаре на бази шпекулација, нисмо пад плата неколико година да види наша имена и лица (и кућних љубимаца) у светла. Ми заправо су пуцали сегмент за Енгадгет Прикажи око новог сервиса из времена Скуаре2 (ТС2). Насдак / Томпсон Ројтерс савез ради на томе да повећа ангажовање на џиновских електронским билбордима она контролише у један од најзначајнијих тешко трговине места у САД. Организација је дизајниран без АПИ за програмере, што омогућава да креирају апликације за своје џиновске оглас места на страну Томсон Ројтерс и НАСДАК-зграде, и то нам је показао неке од плодова свог рада у видео клип који сте ' Ћете наћи после паузе.

Наставити читање Енгадгет преузима Тајмс сквер, захваљујући ТС2 (видео запис)

Енгадгет преузима Тајмс сквер, захваљујући ТС2 (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 17. Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Залог тражи Кинески хакери Одбаци Цибертхефт

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zg9hk3oimcM/Pledge-Asks-Chinese-Hackers-To-Reject-Cybertheft:
љут тапир пише "су два истакнута кинеских хакера издао конвенција позива на одбацивање цибертхефт и траже своје вршњаке да га подржи, јер је Кина све више посматра као извор међународног хакерских напада. два хакера, Гонг, Веи и Ван Тао, објавио своје "Хакери" самодисциплину Конвенције да кинески медији и постављен његов садржај на Интернету хакери одбио да понуди додатне коментаре, али сам документ представља као морални код који описује одговарајуће хакерских активности.. У документу се наводи да хакери неће добити новац кроз краде од јавности. Хаковање групе ће, такође, не преноси знања или алата који треба да се приход ". приватност јавности, посебно деце и малолетника, ће бити заштићени", документу Свака активност. приватне информације куповину или продају људи се сматра неприкладним ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.