събота, 17 септември 2011 г.

Логитецх да пусти нове ВиФи ПАН опремљене миш овог септембра, окреће Блуетоотх-птица

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/17/targus-to-release-new-wifi-pan-equipped-laser-mouse-this-septemb/:

Назад у 2008, Озмо Девицес упарен са Интел да добије свој ВиФи ПАН (Ви-Фи Персонал Ареа Нетворк) технологија у мале снаге уређаја . Брзо напред да неколико година касније, напада на ново партнерство са Логитецх и спремите се за први од тих Блуетоотх мање периферија да удари на тржишту. Нова Помоћни компаније саиграч планира да роллоут линију ВиФи Ласерски мишеви који садрже ОЗМО2000 чип, са првим миша негде ударио у септембру. Необјављене АМВ58УС модел ће се директно повежете на ВиФи пријемник рачунара и поседује четири-смерни скрол точак, ласерски сензор и компатибилност за Виндовс 7 - батерије укључене. Нема унапред редослед страница доступна у том тренутку, тако да само ћете морати да седе чврсто и чекати га. Званични ПР вас чека после паузе.

Наставити читање Логитецх да пусти нове ВиФи ПАН опремљене миш овог септембра, окреће Блуетоотх-птица

Логитецх да пусти нове ВиФи ПАН опремљене миш овог септембра, окреће Блуетоотх-птица првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 17. Апр 2011 04:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар