събота, 17 септември 2011 г.

"Крајем 2011 иМац" Упдате може бити неизбежан

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jRN0_eRPvx0/a-late-2011-imac-update-may-be-imminent.ars:

Овде је чудна детаља приметили смо узимајући бољи увид у Аппле чланак базе знања објашњавајући како се више монитора или не може да буде повезан садашњим Мац. Она наводи и "средином 2011" и "Крајем 2011" верзије Тхундерболт опремљених иМац. Колико нам је познато, међутим, Аппле није објавила, па чак и најавио иМац-у крајем 2011, што указује да би такав оглас бити само око углу.

Шта потенцијалне иМац-освежавања могу бити у овом тренутку тешко је рећи. Јабука може налетети складу са Санди Бридге процесора, баш као да је требало да уради за МацБоок Про у наредних неколико недеља. Али изгледа вероватније јабука може да буде с обзиром користећи предстојећи шест језгара Санди Бридге Е процесора , који се планиран да буде пуштен средином новембра.

Санди Бридге Е ​​процесори су четири или шест језгара хипер навојем варијанте постојећих Санди Бридге процесора. Главне предности Е серија укључује сат фреквенција које допиру до скоро 4ГХз у Турбо мод, већи Л3 кеш меморије, као и четири-цханнел меморијски контролер који ће понудити могућност да ставе много више РАМ-у иМац. Са пратећим Кс79 чипсет такође подржава 2к16 до 4к8 ПЦИ Екпресс графиком и Интел-ов Аутоматско Стораге Тецхнологи РАИД контролера.

Аппле може имати тежак период бубање све што власт на све-у-једном шасије иМац-а, ипак. Чипа ТДП макес на 130В и користи опциона затворене петље водено хлађење система . Ипак, момак може да сан не може да?

УПДАТЕ: Дакле, наши пријатељи на Мацворлд и МацРуморс приметио да је Аппле очигледно се односи на образовање само 21,5 "иМац као " крајем 2011 "Међутим, то не долази опремљен Тхундерболт порта, тако да не би требало да буде компатибилан са било којим. муња приказује, а камоли два од њих (Искрено, не бисмо сматрати августа као "касно" у години, било.).

Пошто не знамо шта мисле о грешци и да је то петак вече-ве'ре само враћајући се наших шест језгара иМац снове.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар