събота, 17 септември 2011 г.

СОНИ МДР-НЦ200Д буке слушалице које потискују преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:
Свако ко цоммутес да велики град зна како се гласно и збуњујући се ствари - било да је цвилити од аутобуса мотора, метроа аутомобила ЦА-Цланк или само да вришти беба седи иза вас. Неки људи могу наћи окретања гужве кроз слушалице корисно за блокирање из света, а други би радије мало релативна тишина. Срећом, у овом модерном добу постоје слушалице са поништавањем буке доброту да ти помогнем зону напоље.

Сони није странац на такве конзерве, а недавно је представила свој $ 200 МДР-НЦ200Д буке слушалице које потискују ; средњег домета опција за народе који желе сличне користи од његове над-ухо НЦ500Д у на уво паковању. Тврдња је да ће ове ПУПС смањити "98,2 одсто амбијенталне буке" за до 22 сати на једном ААА, па смо носио МДРс за последњих неколико недеља као наш примарни сет слушалица да чују за себе. Ћете наћи све рок Блоцкин 'деетс одмах после паузе.

Наставити читање МДР-НЦ200Д буке слушалице које потискују преглед

СОНИ МДР-НЦ200Д буке слушалице које потискују преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 16 Сеп 2011 16:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар