сряда, 13 април 2011 г.

ИБМ-у показује Паметнији Путник саобраћају предвиђања алат

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/ibm-shows-off-smarter-traveler-traffic-prediction-tool/:
Саобраћајна упозорења на ГПС уређаји могу да буду стари шешир у овом тренутку, али очигледно има још много простора за побољшање, и ИБМ сада каже да је успео да уради само да са својим новим "Паметнији Путник" алат саобраћај предвиђање. Развијен уз помоћ саобраћајне групе Универзитету Беркли и Калифорнија Одељење за транспорт, алатка се ослања на предиктивну аналитику софтвер, ГПС праћење и сензоре већ на путевима да не нуде само обавештења, али се изгради модел уобичајена приградски сваке особе руте. Када систем обучени мало путника су у могућности да проверите шта је ефикасно прогноза цео свој пут пре него што уопште изађе из куће, уместо да се једноставно будете обавештени на саобраћајни проблеми пре него што буде прекасно да их избегне. Шеф у прошлости за цјелокупно саопстење, и кратак видео снимак објашњење како то ради.

Наставити читање ИБМ-а показује Паметнији Путник саобраћају алат предвиђање

ИБМ-у показује Паметнији Путник саобраћају алат предвиђање првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 15:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИБМ- | Емаил тхис | Цомментс

РИМ БлацкБерри 9860 Бакља прави мутне Видео деби

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/rims-blackberry-torch-9860-makes-blurry-video-debut/:
Бакља БлацкБерри 9860
Сторм 3? Бакља 9860? Додир 9860? Монца? Монако? Најновије сва-екран осетљив на додир БлацкБерри има више имена него РИМ цурења, као што се види по овим рукама-на видео из Тајланда. Нисмо сигурни шта је руковалац утисци су, још увек, ненајављене уређаја (али ако говорите Тајландски, молим вас, будите слободни да нас просветли у коментарима). Чини се да је 1.2ГХз зевалица пружа брз неке перформансе, бар. Тешко је рећи, захваљујући предвидиво без посла фокус камера, али изгледа да бакљу 9860 (смо лепи са тим за сада) користи Цомиц Санс. Надамо се да то није по дефаулту. Вид после паузе, по уобичајено.

Наставити читање РИМ БлацкБерри 9860 Бакља прави мутне Видео деби

РИМ БлацкБерри 9860 Бакља прави мутне Видео деби је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 13:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрацкБерри | Соурце ИоуТубе (арткенонарт) | Пошаљите овај | Коментари

Сони Ерицссон андроид боотлоадер откључавање сајт иде уживо, моддерс радују

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/sony-ericssons-android-bootloader-unlocking-site-goes-live-mod/:
Као што је обећао , Сони Ерицссон је управо окренуо прекидач за андроид боотлоадер откључавање услуге, што значи да оне са унбрандед Кспериа уређаја од 2011 па надаље - Пусти, АРЦ, Нео, и Про до сада - да ли ће моћи да испробају Цустом РОМ и других прљавих Модови са лакоћом. Све што је овде потребно је ИМЕИ број вашег телефона, што за узврат даје кључ за откључавање да иде са програмом ФастБоот Андроид СДК је - све ће бити јасно када сте прочитали упутства на извору линку. Али запамти: НЕ не упозоравају да би овај сервис поништити гаранцију ако све иде у облику крушке, тако да само будите опрезни, неће иа?

Сони Ерицссон андроид боотлоадер откључавање сајт иде уживо, моддерс Радуј се првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 14:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Кспериа блог | Соурце Сони Ерицссон | Емаил тхис | Цомментс

Моторола почне бета тестирања нераван андроид таблета, кораци се предузеће напора

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:

Ми смо били вођење наше очи на Моторола планира да тоне у своје канџе предузеће тржишту најмање у последњих неколико месеци, и чини се да компанија појачава своје напоре са робусни андроид таблета одговара за радно место. Презентација коју нам пружа користан Типстер обрисе Мото планове да буде "прво физичко отелотворење дефинисање андроид за предузећа," са Медењак опремљеним таблета унос бета тестирања овог октобра. Као што можете видети из горе слајд, шкриљац ће поседовати и 1.3МП камеру предње стране и позади 8МП камера "са осветљењем и циљ" за скенирање бар-код. То је такође носи дуал цоре 1ГХз ОМАП 4 процесор, 1 ГБ РАМ меморије, 8ГБ НАНД, 7-инчни ЛЦД екран, Блуетоотх 2,1 + ЕДР-ом, 802.11 б / г / н ВиФи и УСБ везу. Такође би требало да пакет довољно сока за снабдевање пет и по сата видео стреаминг, и треба да буде у стању да издржи пад четири ноге, екстремне температуре, прекомерне прашине и прскања воде. Од изглед ствари, ова таблета ће бити више код куће у радионици него састанке управе, али ми ћемо морати да сачекамо и видимо шта постаје од једном је ствар чини у бета верзији.

[Хвала, Анонимни]

Моторола почне бета тестирања нераван андроид таблета, кораци се предузеће напоре првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 14:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: Друпал 6 Тхеминг кувар

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R2k2-CBMepI/Book-Review-Drupal-6-Theming-Cookbook:
Тревор Џејмс пише "гомилају на мојим тек полицу за књиге су гомила одличних наслова на Друпал систем за управљање садржајем Ерл & Линетте Милена Друпала'с Буилдинг Блоцкс је књига о томе како да користите КЦК, прегледа и панели модула.. То је део Аддисон Веслеи'с Девелопер'с библиотека и дефинитивни водич за "Трифецта" на Друпал модула Постоји много теорија и концепата детаљно објашњено у зрнастих овде, као и стила Туториалс рецепт - упијају га је одличан ресурс "... Прочитајте о за остатак прегледа Тревора је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Само-брисање хард дискова од Тосхибе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HPwEvcDKozg/Self-Wiping-Hard-Drives-From-Toshiba:
Ороме1 пише "Тосхиба је најавила породице само-кодирани хард диска пројектована тако да се аутоматски поништи заштићених података када се повеже на непознати домаћин подаци поништавање атрибута може бити. Подесити за више података опсега, што омогућава циљане податке у диск да постане нејасна командом , на власт циклуса, или на грешке домаћина аутентификацију. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт Кинецт СДК, може пратити и слушати

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjCV59G_5fA/Microsofts-Kinect-SDK-Can-Track-and-Listen:
микејук пише "Мицрософт је дао више информација о Кинецт СДК за накнадно објављен у години то ће обухватити софтвер тело за праћење који се користе за Ксбок верзија Кинецт. омогућава да пратите до две особе у исто време и остати закључан на њих, чак и ако они оду и поново унесите оквир Поред тога, обећавају да би микрофон низу да се користи са говором ПЦ признање АПИ Дакле, не само. ће будуће Кинецт пројекти бити у стању да пратите. - они могу да слушају оно што ви кажете. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


'Стругачи' копају дубоко за податке о веб

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uB8Ltub0sRo/Scrapers-Dig-Deep-For-Data-On-Web:
срвеллман пише "пракса" стругање "Веб расте као многе фирме нуде да прикупља личне и потенцијално инкриминишуће, подаци о корисницима из своје социјалне умрежавање профила и дискусије Многе компаније још прикупља онлајн разговоре и личне податке са друштвених мрежа, градилиштима. и форуме где људи дискутују би своје животе, па чак и потенцијално осетљивих података, као што су здравствени проблеми Ове стругачи послују у сивој зони правног остављајући многи корисници изложени. ". Ми смо забрану стругачи овако редовно овде једноставно за не поштовање правила изречени у роботс.ткт.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт Џо Белфиоре потврђује Скипе долази на Виндовс 7 Телефон "ове јесени"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/microsofts-joe-belfiore-confirms-skype-coming-to-windows-phone/:
Чули сте у праву - Скипе само је из " ни близу "Виндовс 7 Телефон, да" на мапу пута ", да", дефинитивно долазе ове јесени. " То је последњи малчице љубазношћу Мицрософт сопствене Џо Белфиоре, наводећи да "Скипе ће доћи са Виндовс 7 Телефон платформа ове јесени", док је говорио живе на МИКС 11 . Ми оклевати да делује изненађен, али с обзиром на претходне извештаје који се може маштарија, ми смо свакако дисање мало лакше саслушање ово. Сада, ако само ВП7 телефон ће се испоручивати са легитимним испред камера ...

Мицрософт Џо Белфиоре потврђује Скипе долази на Виндовс 7 Телефон "ове јесени" првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 12:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

ФРИДА 'концепт' робот це решити све проблеме Фокцонн заменом својих радника (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/frida-concept-robot-will-solve-all-of-foxconns-problems-by-re/:
Немојте да вас заварају "концепт" налепница која АББ је залепљена на свој нови робот. Може бити само један логичан закључак да се овај подухват: Фрида и сличних да ће једнога дана заменити милиони младих кинеских радника монтажу наше гаџете. Није случајно да је ово јединствено окретан, дуал-рука робота је дизајнирано тако да "стане у простор ергономски дизајниран за људска раднике", и може да се изврши око "лако" да бисте започели рад са минимум захтева инсталацију. У ствари, АББ-признаје да су неколико прототипова већ испробан. Очигледна предност за Фокцонн и пријатеље да ФРИДА не захтева базен , кафетерија, становања , или професионално саветовање да из дома мреже. Гледајте ФРИДА покоравају Први закон роботике у 44 другој знак видеа Постед после паузе у Скупштини радници свуда Ламент свој недостатак регулатора.

[Хвала, Јоханес]

Наставити читање ФРИДА 'концепт' робот це решити све проблеме Фокцонн заменом својих радника (видео)

ФРИДА 'концепт' робот це решити све проблеме Фокцонн заменом својих радника (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 11:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АББ | Емаил тхис | Цомментс

Бернерс-Ли: приступ Интернету је "људска права"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX5qxfweVj0/Berners-Lee-Web-Access-Is-a-Human-Right:
јбродкин пише "Две деценије након креирања Ворлд Виде Веб, Тим Бернерс-Ли каже да су људи толико ослања на то да је приступ Интернету требало би да сада може сматрати основно право у говору на МИТ-симпозијуму, Бернерс-Ли у односу приступ. на Веб са приступом вода 'приступ Веб је данас људско право ". он је рекао" То је могуће да живи без Интернета.. Није могуће да живи без воде. Али ако имаш воду, затим разлика између некога ко је повезан на Веб и део информационог друштва, као и неко ко (не) расте све већи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


О5: све Аппле, део филма

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GsEqNGwO7ho/A5-All-Apple-Part-Mystery:
ПаблоСандовал48 поднео прилично дугачак причу приказују на ЕЕ Тајмс о А5 процесор који овлаштења иПад 2. Прича говори нешто о А4 и А5, ИП питања везана чип, и још много тога. Право питање је сада оно што долази следећи.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Инжењери ХијацкТхис Либијска Телефон Мрежа за побуњеника

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SSeLn-EF_WQ/Engineers-Hijack-Libyan-Phone-Network-For-Rebels:
Анонимни читалац пише: "тим који је предводио либијски-амерички телеком Извршни помогао побуњеници отели Пуковник Гадафи је Моаммар мобилног телефона мреже и поновно успостављање сопствене комуникационе нову мрежу., Прво приказати на авион за салвете и састављен уз помоћ нафте богатих арапских земаља, даје више од два милиона Либијаца први везе једни с другима и спољним светом после пуковник Гадафи прекинуле своје телефонске и интернет услуге пре око месец дана. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цан'т Гет Реал девојку? Набавите "облак" Девојка

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Az6gKNg_Knw/Cant-Get-a-Real-Girlfriend-Get-a-Cloud-Girlfriend:
Анонимни читалац пише: "У вести која би могла направити много усамљена технички потковани мушкарци имају више извора у корацима је покретање 'облак девојка", која је покретање тецх компанија са седиштем у Калифорнији чија је служба да одговара кориснику да своје савршен меч Саду део је однос ће бити само Интернет базиране.. Извјештава Сара јин ПЦ Маг, "Облак девојка" ће бити слободан као Давид Фухриман ко-оснивач је цитиран са каже 'Ми дозволити људима да дефинишу своје идеалне себе, наћи своје савршено девојка или дечко и повезују и комуницирају као да та особа постојала ћемо испунити 4 корака на одредишне странице, али не стварати никакве лажне рачуне. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.