сряда, 13 април 2011 г.

Четири Греми награде преименован у укључују "видео игара музици," указују да све већи значај

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/four-grammy-awards-renamed-to-include-video-games-music-under/:
Видео игрице имају никада није био проблем седи поред филма ДВД и музички ЦД (у доба кад су ствари биле такве дистрибуиране физички) у продавницама, тако да је искрено заосталих да их Поп у мејнстрим награда попут Гремија . САД Снимање Академија је коначно деигнед на адресу видео игре и њихове звучне пејзаже као посебне класе забаве, а сада је измењен четири од својих награда правописа то. Оно што је некада познат као "приједлог, Телевизија, или других визуелних медија" је сада класификован као "приједлог, телевизија, видео игре Музика или других визуелних медија," што доводи до тамо сада четири награде које експлицитно признају изврсности у видео игри музике резултате . Претпостављам да је било неизбежно, након Кристофер Калај је баба иету освојио Греми у фебруару ове године, наводно због своје укључености као једна од песама на Маркуее Цивилизација 4, али у категорији потпуно нема везе са играма. Прескочи прошлости паузу да га чују за себе, заједно са неколико других фаворита наше.

Наставити читање четири Греми награде преименован у укључују "видео игара музици," указују да све већи значај

Четири Греми награде преименован у укључују "видео игара музици," указују да све већи значај првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 03:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик , Есцапист | Соурце ИндустриГамерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар