сряда, 13 април 2011 г.

ФРИДА 'концепт' робот це решити све проблеме Фокцонн заменом својих радника (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/frida-concept-robot-will-solve-all-of-foxconns-problems-by-re/:
Немојте да вас заварају "концепт" налепница која АББ је залепљена на свој нови робот. Може бити само један логичан закључак да се овај подухват: Фрида и сличних да ће једнога дана заменити милиони младих кинеских радника монтажу наше гаџете. Није случајно да је ово јединствено окретан, дуал-рука робота је дизајнирано тако да "стане у простор ергономски дизајниран за људска раднике", и може да се изврши око "лако" да бисте започели рад са минимум захтева инсталацију. У ствари, АББ-признаје да су неколико прототипова већ испробан. Очигледна предност за Фокцонн и пријатеље да ФРИДА не захтева базен , кафетерија, становања , или професионално саветовање да из дома мреже. Гледајте ФРИДА покоравају Први закон роботике у 44 другој знак видеа Постед после паузе у Скупштини радници свуда Ламент свој недостатак регулатора.

[Хвала, Јоханес]

Наставити читање ФРИДА 'концепт' робот це решити све проблеме Фокцонн заменом својих радника (видео)

ФРИДА 'концепт' робот це решити све проблеме Фокцонн заменом својих радника (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 11:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АББ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар