сряда, 13 април 2011 г.

ДАРПА је следеће генерације ношење приказа: увећао-реалности, холографске наочаре за сунце

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/darpas-next-gen-wearable-display-augmented-reality-holographi/:
Америчка војска изгледа да обожавам идеју ношење приказује, па је наставио своје напоре да их направи реалност. Знамо да то изгледа као управо јуче да ДАРПА одвод Локид Мартин за изградњу мале снаге, лагани проширени стварност-наочаре, а заправо је четири пуне године, када дивље и вондероус сан је био да занат ХМДс као мали и лаган као " високо- Фасхион наочаре за сунце . " Па, тај сан живи, овај пут са холограми: ленсцрафтерс у Вузик управо добио кул милиона евра за развој наочаре да холографски прекривач бојно поље података о визији носиоца корисника. То све звучи врло Деад Спаце (или, знаш, као што је Топ Сецрет верзија реконструкцију ревности је Трансценд наочаре ), обећавајући анализа у реалном времену било у видокругу. Компанија верује да готов производ неће бити више од дебљине 3мм и потпуно транспарентан када је телефон искључен. Ако све иде добро, очекујте то доћи до потрошача у најкраћем би, ускоро ћете имати пуну "актуелне ситуације" - укључујући и статус везе - те Мистериоус Странгер сте еиебаллинг из другог краја собе.

ДАРПА је следеће генерације ношење приказа: увећао-реалности, холографске наочаре првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 23:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | Соурце Жичани | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар