сряда, 13 април 2011 г.

Моторола почне бета тестирања нераван андроид таблета, кораци се предузеће напора

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:

Ми смо били вођење наше очи на Моторола планира да тоне у своје канџе предузеће тржишту најмање у последњих неколико месеци, и чини се да компанија појачава своје напоре са робусни андроид таблета одговара за радно место. Презентација коју нам пружа користан Типстер обрисе Мото планове да буде "прво физичко отелотворење дефинисање андроид за предузећа," са Медењак опремљеним таблета унос бета тестирања овог октобра. Као што можете видети из горе слајд, шкриљац ће поседовати и 1.3МП камеру предње стране и позади 8МП камера "са осветљењем и циљ" за скенирање бар-код. То је такође носи дуал цоре 1ГХз ОМАП 4 процесор, 1 ГБ РАМ меморије, 8ГБ НАНД, 7-инчни ЛЦД екран, Блуетоотх 2,1 + ЕДР-ом, 802.11 б / г / н ВиФи и УСБ везу. Такође би требало да пакет довољно сока за снабдевање пет и по сата видео стреаминг, и треба да буде у стању да издржи пад четири ноге, екстремне температуре, прекомерне прашине и прскања воде. Од изглед ствари, ова таблета ће бити више код куће у радионици него састанке управе, али ми ћемо морати да сачекамо и видимо шта постаје од једном је ствар чини у бета верзији.

[Хвала, Анонимни]

Моторола почне бета тестирања нераван андроид таблета, кораци се предузеће напоре првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 13 Маи 2011 14:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар