сряда, 13 април 2011 г.

иТабле иПхоне изгледа као смарт телефон, понаша као стерео (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/itable-iphone-dock-looks-like-a-smartphone-acts-like-a-stereo/:

видели смо доста иПхоне-базне станице на последњу живот - смо чак видели наш сајам удео од столова који се стил знаци од смарт телефона - али морамо да признамо, Кајл Бакнер је иТабле је лига за себе. Овај прилично укључени пристајања решење комбинује естетику иПхоне-4 са мало Бацхелор-Пад-оф-тхе-дух будућности, омогућавајући својим корисницима да сазове скуп од осам увучени звучници са једноставним превлачењем руке. То је такође паковање сет од четири алуминијум-тесан држачи за чаше, комплетан са ЛЕД светла, како би ваш пића мало осветљење расположење своје. Што је све ручно израђен, а док је дизајниран са иПхоне-4 на уму, може бити изграђен тако да одговара вашим смарт избора. Ако заиста размишљате о куповини једног од ових ствари, можемо такође сугеришу плутајући кревет ? Наравно, можете увек само-хоп о прошлости скок и погледајте видео снимак табеле у акцији уместо.

Наставити читање иТабле иПхоне изгледа као смарт телефон, понаша као стерео (видео)

иТабле иПхоне изгледа као смарт телефон, понаша као стерео (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 19:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Киле Буцкнер Дизајн | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар