сряда, 19 януари 2011 г.

Светът на StarCraft Министерството на отбраната получава C & D От Blizzard

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FQIV4DoIcUA/story01.htm:
eldavojohn пише "Ако сте били следните отбора, който е създаден света на StarCraft (невероятно Министерството на отбраната на StarCraft II да бъде по-скоро света на Warcraft), техните YouTube видео от това, което съм правил досега вече е довело до прекратяване" въздържат от Activision / Blizzard. Очевидно, когато се дават средства, за да обичай модове за игри трябва да сте внимателни, за вземане на нещо твърде добро. Авторът на Министерството на отбраната се надява, че това е просто търговска марка Проблемът с името на своя Министерството на отбраната, но малко Причините за C & D са били дадени. " Други новини от StarCraft, четец glwtta препоръчва една статия за това как екип Бъркли спечели първата в света StarCraft AI конкуренция с код, който може да победи дори и про-ниво човека играчи.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




App преглед: SlingPlayer Mobile за Windows 7 Телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Както може би сте чували малко назад, Windows Phone 7 е най-новият смартфон ОС да са се присъединили към SlingPlayer банда, което означава, WP7 фанатици като Балмър може да бъде дивана картофи, независимо къде са. Е, въпреки че имат данни за свързване - било то 3G или WiFi - и на батерията сок на телефоните си. За добро или за лошо, най-новите SlingPlayer Mobile ап е много подобен на другите си вкусове - също лесно подготовка, познат интерфейс, а също сълза-индуциращи $ 30 цена. Има, обаче, едно приятно допълнение: нова "Zoom" бутона в менюто страница, която всъщност е далеч пържоли голяма част от черна рамка около картината. Друг забележителен разлика е още по-стилен интерфейс в сравнение с Android и IOS версии, но разбира се, някои може да мислят по друг начин.

Също в менюто страница е "качество" бутон за превключване между стандартен видео качество и високо качество на видео. Дразнещо, каза ключът е винаги настроен на стандарта на всеки старт. Ние не можем да помогна, но мисля, че това е за прикриване недостиг на апартамент е - ние забелязахме, докато високо качество стрийминг наистина има добро качество на картината, честотата на буферна увеличава с течение на времето. По същия начин, време за реакция на нашия бутон и суровини жест също имам по-дълъг и по-дълго - в един момент отнема около 20 секунди, за нас, за да смените канала на нашия Freeview кутия, и това е с нашите HTC 7 Моцарт заседание в същата мрежа като нашата Slingbox Pro HD ! Излишно е да казвам, тя е още по-дълго през 3G. Ние след това щракнете двукратно проверява чрез нашите iPhone и Nexus един, но не успя да се възпроизведе една и съща грешка. За щастие, просто рестартиране на приложението облекчен ни чувство на неудовлетвореност, но очакваме Sling Media действително доставят оправи скоро. Във всеки случай, ние имаме видео репетиция след почивката, докато чакате за актуализация.

Продължавам четене App преглед: SlingPlayer Mobile за Windows 7 Телефон

App преглед: SlingPlayer Mobile за Windows 7 Телефон първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 година 15:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Pro Silverlight 4 В VB

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lv3fEl2CB4E/story01.htm:
jddp пише "Макдоналд е програмист е програмист, и Pro Silverlight 4 в VB е образец на това, което за употреба програмист би трябвало да бъде. Той обяснява маса на техническа информация в значителни подробности, без да губят голяма картина. Неговата ясно и кратко изложение на понятията и функционалност, никога не е объркваща или ненужно се повтарят. организация на книгата е логично, но главите може да се прочете в изолация, ако е необходимо или лихви. " Дръжте четене за останалата част от прегледа на jddp.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Vudu пристигне на Boxee кутия, заедно с множество големи корекции

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
А, ето. След малко на един фалстарт , е подвижен Boxee на Vudu на Boxee Box днес - можете да се държи здраво за автоматично обновяване през следващите 24 часа, или ще ръчно обновяване в "Настройки". Vudu е предлагане на нови потребители, които се регистрират за Boxee кутията на 5,99 щатски долара кредит, който е само един цент кратък от три $ 2 за-2-нощи Vudu наеми HDX, така че е много умен. Vudu остава Vudu - 1080p/24 видео, 5.1 аудио - но ние ще очевидно му се даде поглед върху полето, за да го проверим. Що се отнася до други подобрения, има доста, подчертава включват по-добра производителност на браузъра с поддръжка на HTTPS, сортираща опция да се игнорира "за" или "а" в заглавието, по-голям контрол разплитане, цял набор от корекции на грешки, и доста повече. Не е зле - ние ще Ви информираме, ако открием нещо лудо. PR и пълно промени след почивката.

Продължавам четене Vudu пристигне на Boxee кутия, заедно с множество големи корекции

Vudu пристигне на Boxee кутия, заедно с множество големи корекции първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 15:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Acer: нетбуците няма да бъде изчерпано, не Sandy Bridge таблетки идващи в близко бъдеще

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Стоп поръчка на ковчежета! Изчистване се вчера малко сенчесто доклади , Acer е PR екип е изразил официално съобщение за пресата се посочва, че дружеството няма намерения да се спре производството на своята линия на Aspire One нетбук. Вместо това, той твърди, че новата си гама от таблетки Android "ще намерят своето място до нетбуци и лаптопи." В допълнение към това, Acer е като на Sandy Bridge таблетка слух, че също spouted се, както и изясняване на таблетки въз основа на нов лаптоп на Intel / десктоп платформа "все още не са предвидени." Това се синхронизира с това, което бяхме чули вчера - че Acer обяви 4,8, 7 -, 10-инчов таблетки Android ще стартира през април в САЩ и че той вероятно ще изчака за предстоящия ултра-ниско напрежение (ULV) Sandy Bridge части, ако тя в действителност ще постави следващото поколение на Intel Core процесорите в таблетки. Това със сигурност отзвучава много - хит на почивка за официално изявление на Acer.

Продължавам четене Acer: нетбуците няма да бъде изчерпано, Sandy Bridge таблетки, които не попадат в скоро време

Acer: нетбуците няма да бъде изчерпано, Sandy Bridge таблетки, които не попадат в скоро време първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 14:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Пощенската служба Разходите Netflix 20x повече от Streaming

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1aNVRjF2JgI/story01.htm:
Джейк пише "Netflix в момента изплаща до $ 1 на DVD изпратено отиване и връщане, а компанията поща около 2 милиона DVD-та на ден. За сравнение, компанията плаща 5 цента до поток на същия филм. С други думи, компанията плаща 20 пъти повече в пощенски на филма, отколкото го прави в честотната лента. Правене на няколко прости математически, Netflix се изразходват около 700 милиона щатски долара годишно в физическия диск пощенски разходи. Rising съдържанието цени се компенсират от спада пощенски такси за дружеството, тъй като все повече потребители избират стрийминг- Единственият вариант. Освен това, приходите от абонат ще продължи да нараства като Netflix увеличава размера на стрийминг своята библиотека. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




AMD обяви Fusion-базирани вградени G-Series платформа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/amd-announces-fusion-based-embedded-g-series-platform/:
Ние току що са видели това, което на AMD Fusion платформа може да направи за лаптоп, и изглежда, скоро ще се го виждал в много по-устройства - AMD наскоро обяви новата си Fusion-базирани вградени G-Series платформа, която могат да се използват за неща като телевизионни приставки, в колата компютри, РС с малък форм-фактор, и др. Тази платформа включва с малка мощност x86 "Bobcat" основни сме видели всичко заедно и "световна класа" DirectX 11 GPU-способен, който казва, AMD добавя до ниво, на съвременни изчислителни, че просто не е наличен в вградени пазара днес. Сред първите продукти, базирани на платформата ще бъдат обявени са чифт Mini-ATX дъски от Fujitsu и три СФФ системи от Kontron, които ще се присъединят и редица други продукти от различни производители, които се очаква да започне в "следващите седмици. " Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за пресата, както и видео на G-серията основа автомобил компютър, AMD е demoing на CES.

Продължавам четене AMD обяви Fusion-базирани вградени G-Series платформа

AMD обяви Fusion-базирани вградени G-Series платформа първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари, 2011 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник AMD | Изпрати | Коментари

В IPAD Ще вземеш Плейбой през март

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CGE-mqOkFKc/story01.htm:
Stoobalou пише "Playboy Хю Хефнър шефът потвърди, че - въпреки протестите Стив Джобс, че Apple е чиста и Android е за порно -. Един апартамент за браузване нецензурирани въпроси гърба на Playboy е да се започне по-късно тази година на IPAD Новината, която е могат да доведат до значително по-вести за популярни таблетка на Apple като публикуване на устройството от забавени цифрови вестник на Рупърт Мърдок "Дейли, идва с любезното съдействие на потока Хефнър Twitter, в която той обяви:" Голяма новина Playboy - и стари, и нови - ще бъде на разположение на [те] IPAD началото на месец март. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nintendo 3DS задълбочен преглед, леко връщане (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/nintendo-3ds-in-depth-preview-slight-return-video/:
Веднага след големите 3DS цена и дата разкри съобщение , Nintendo е на разположение десетки нови заглавия играя на това, което ние ще предположим, е окончателно хардуер (или поне близо до-финал, дала 27 02 японски стартиране). Нашият първи практически опит е малко над шест месеца по време на E3, в който момент бяхме много впечатлени от това, което видях. Дали това playthrough събере същото вълнение? Били ни определено не е много стара, но по-мъдри само стане изтощен от новостите на всичко това? Рисков за след почивката, за да разберете.

Продължавам четене Nintendo 3DS задълбочен преглед, леко връщане (видео)

Nintendo 3DS задълбочен преглед, леко връщане (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари, 2011 13:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Нова светлина реактор произвежда гориво

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A6tKGYKXZS0/story01.htm:
eldavojohn пише "Нова реактор разработен от Калифорнийския технологичен институт показва, обещание за производство на възобновяемо гориво от слънчевата светлина. Реакторът зависи от един метален окис име Ceria, че има много интересни свойства при много високи температури. Той издишва кислород при много високи температури и вдишва кислород и при много ниски температури. От статията "По-конкретно, вдишване на кислород е Съблече на въглероден двуокис (CO2) и / или вода (H2O) газови молекули, които се изпомпват в реактора, производство на въглероден окис (CO) и / или газ, водород (H2 .) H2 може да се използва за гориво на горивни клетки с водород, СО, в съчетание с H2, може да се използва за създаване на синтетичен газ, или "сингаз", която е предшественикът на течни въглеводородни горива Добавяне други катализатори на смес от газове, междувременно. произвежда метан. И след като ceria е оксидирано с целия си капацитет, може да се нагрява отново нагоре, както и цикъл може да започне наново. " Единствената друга част от пъзела е голям концентратор слънчева светлина да се повиши температурата до необходимите 3000 градуса по Целзий. Екипът работи за промяна и усъвършенстване на реактора да се изисква по-ниска температура за постигане на двустепенен цикъл термохимична. Друг въпрос е на топлинните загуби, които екипът искове могат да бъдат намалени за подобряване на ефективността на 15% или повече. Тъй като СО2 е ресурс, съществува възможност за въглища и централи за събиране на емисиите на CO2, които се използват в този процес, който фактически би ни позволи да " . използва въглеродното два пъти "Друг изброени Идеята е, че" нула емисии на CO2 "се развива в тази насока:" H2O и CO2 ще бъдат преобразувани в метан, ще гориво за производство на електроенергия електроцентрали, които произвеждат повече CO2 и H2O, да се запази Процесът продължава. " Дейността на екипа беше публикувано миналия месец в областта на науката. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.