сряда, 19 януари 2011 г.

Compulab Fit-PC3 предлага двуядрени AMD мощност в случая по-малко от един инч дебелина

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/compulab-fit-pc3-offers-dual-core-amd-power-in-a-case-less-than/:
Compulab Fit-PC3 предлага двуядрени AMD мощност в случая по-малко от един инч дебелина
Помислете таблетки ще избият нетен като те са прави с нетбук ? Помислете отново - е, за сега, най-малко. Compulab пусна подробности за последния си малко електростанция, и това е по-бърз от всякога, въпреки че по-малко от един инч дебелина и около шест инча намира. Максимален спец. вижда добавянето на AMD G-серия T56N процесор, известен още като Fusion Zacate , предлагайки двете ядра на 1.6GHz, докато дърпа надолу 18W TDP, сдвоена с Radeon HD 6310, двете работи готино достатъчно, за да не се нуждаят от един вентилатор. (Това е едно и също основно инсталиране намерени в HP dm1z палата наскоро преразгледани.) има до 4 GB DDR3 оперативна памет, възможност за 2.5-инчов твърд диск, HDMI и DisplayPort конектори, огромен шест USB 2.0 порта, и дори двойно ESATA ако трябва външна памет. Нито дума за цена, просто все още, но се говори за "конкурентни" в сравнение с предшествениците си, като PC2 , който в момента струва между $ 300 и $ 700 в зависимост от конфигурацията.

Compulab Fit-PC3 предлага двуядрени AMD мощност в случая по-малко от един инч дебелина първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 г 12:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Притурката Открий | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар