сряда, 19 януари 2011 г.

T-Mobile пуска DriveSmart Plus услуги да блокират изпращането на текстови съобщения по време на шофиране, FamilyWhere да издирят децата си

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/t-mobile-intros-drivesmart-plus-service-to-block-texting-while-d/:
На текстови съобщения, докато шофиране епидемията започва да се получи много превозвач внимание , и T-Mobile да го приемате на следващото ниво днес, като хвърлят теглото си след себе си нови абонаментни надграждане на ап DriveSmart, че е било на разположение на LG Optimus T след старта. DriveSmart Plus работи $ 4,99 на месец за всички линии на профила си (при условие, че линиите са приложени към съвместими устройства) и софтуер за основния апартамент DriveSmart, като автоматично откриване, когато колата е в движение - няма нужда да го активирате, като страна - в този момент входящи повиквания автоматично се изпращат до гласова поща и входящи текстови съобщения са изпълнени с автоматичен отговор, че получателят е в момента на шофиране. Естествено, има спешна замени вградения - но за да се увери младите шофьори не са да злоупотребява с него, DriveSmart предлага родителите на възможност да бъде в контакт с текст или електронна поща, когато е отменено и може да ги наблюдава на общо използване на телефон през уеб интерфейс . Услугата е достъпна само за T Optimus първоначално, но не повече хардуерна поддръжка е "очаквайте скоро."

На свързан нота, T-Mobile също въвежда FamilyWhere, съчетаване подобни услуги вече се предлагат от Verizon, AT & T и Sprint, като остави родителите да видим къде си young'uns са и създаване на персонализирани сигнали от мястото и времето, то е очевидно съвместимо с " почти всякакъв вид "на телефона на T-Mobile мрежа, така че няма да се налага да се осигурят на Tykes с superphones само за да получите това действие, създаден. Той е в 9,99 $ на месец и обхваща всички линии на профила си, следвайте почивка и за двете съобщения за пресата.

Продължавам четене T-Mobile пуска DriveSmart Plus услуги да блокират изпращането на текстови съобщения по време на шофиране, FamilyWhere да издирят децата си

T-Mobile пуска DriveSmart Plus услуги да блокират изпращането на текстови съобщения по време на шофиране, FamilyWhere да издирят децата си първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 год. 11:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар