сряда, 19 януари 2011 г.

В (онази) решение: Kinect разработчик Джони Chung Лий оставя Microsoft за Google

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/the-geek-decision-kinect-developer-johnny-chung-lee-leaves-mi/:
След като прекара последните две години и половина помага Microsoft разработи Kinect (и разходите безброй часове сух Wiimotes преди това), на видните Джони Chung Лий реши да предприеме таланта си да Mountain View и да работят за Google. Г-н Лий не каза точно какво ще се прави за Google, но ние знаем, че той се присъедини към екип за специални проекти, а титлата му е "бърза оценител." Това е странно, че Джони е привидно лявата си игри корени, за да работят за търсене гигант, но независимо ние с нетърпение очакваме да видим какво той е до най-El GOOG и му желая най-доброто от новата си работа. Ето надявайки се на новите си задължения, не ще потуши склонността му към дома бърникането в .

В (онази) решение: Kinect разработчик Джони Chung Лий оставя Microsoft за Google първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари, 2011 год. 20:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget Японски | източник Procrastineering | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар