сряда, 19 януари 2011 г.

Kinect подкрепа за Windows в процес на разработка, SDK съобщение на това лято?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/kinect-support-for-windows-in-the-works-sdk-release-this-summer/:

WinRumors, позовавайки се на анонимни източници, съобщава, че официалните разработчици на софтуер Kit (SDK) за Kinect в момента е в процес на разработка и ще бъдат пуснати в бета известно време в следващите няколко месеца. Очевидно, подкрепа за устройството ще се превърне в част от XNA Game Studio на Microsoft и да се интегрира в Windows 8 в голям начин. Тези детайли са горещи по петите на Стив Балмър изявлението изпълнителен директор на CES, че добрите хора в Редмънд в крайна сметка ще опорно устройство използва на компютри , но той не е определен график за освобождаване НСР. Ние не можем да потвърдим историята, но с оглед на нивото на детайлност в доклада и автор на доверие в информация, ние няма да се изненадам, ако Microsoft дава всичко, което Kinect хакери нещо, което да развесели за много скоро.

Kinect подкрепа за Windows в процес на разработка, SDK съобщение на това лято? първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 10:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник WinRumors | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар