сряда, 19 януари 2011 г.

Acer: нетбуците няма да бъде изчерпано, не Sandy Bridge таблетки идващи в близко бъдеще

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Стоп поръчка на ковчежета! Изчистване се вчера малко сенчесто доклади , Acer е PR екип е изразил официално съобщение за пресата се посочва, че дружеството няма намерения да се спре производството на своята линия на Aspire One нетбук. Вместо това, той твърди, че новата си гама от таблетки Android "ще намерят своето място до нетбуци и лаптопи." В допълнение към това, Acer е като на Sandy Bridge таблетка слух, че също spouted се, както и изясняване на таблетки въз основа на нов лаптоп на Intel / десктоп платформа "все още не са предвидени." Това се синхронизира с това, което бяхме чули вчера - че Acer обяви 4,8, 7 -, 10-инчов таблетки Android ще стартира през април в САЩ и че той вероятно ще изчака за предстоящия ултра-ниско напрежение (ULV) Sandy Bridge части, ако тя в действителност ще постави следващото поколение на Intel Core процесорите в таблетки. Това със сигурност отзвучава много - хит на почивка за официално изявление на Acer.

Продължавам четене Acer: нетбуците няма да бъде изчерпано, Sandy Bridge таблетки, които не попадат в скоро време

Acer: нетбуците няма да бъде изчерпано, Sandy Bridge таблетки, които не попадат в скоро време първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 14:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар