сряда, 19 януари 2011 г.

App преглед: AirView

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-airview/:
Току-що се натъкнах на чист малък апартамент IOS нарича AirView която, както вероятно можете да кажа от името, превръща вашия IOS устройства в ефир видео приемници. И тъй като IOS може да предава видео чрез ефир, това означава, че можете да използвате AirView или да вземете Airplay потоци от кача на компютъра, или можете да излъчвате видео клипове от едно IOS устройство на друго (при условие, че и двамата са работи IOS 4.2 и по-горе, на разбира се). Теоретично, малко работа се изисква да получи топката подвижния - просто стартирайте приложението, а след това играе желания видеоклип от извора, и накрая изберете вашия клиент устройство с помощта на бутона ефир.

Казвам теоретично, защото това ни отне известно време да разбера, че никой от нашите закупени видео работи, въпреки че Airplay подкрепя DRM съдържание - предположението е, че AirView липсва компонент за получаване на разрешение ключ. Уви, ние остана с нашите, хм, домашно видео, което действително работи много добре и за двата качи до IOS и IOS до IOS връзки, въпреки че понякога трябваше да се поднови AirView и IPod ап да започне нов поток. Може би някои хора ще имат повече късмет от нас, така че не се колебайте да се даде това приложение един път - той е свободен, след като всички. Видео демо след почивката.

Продължавам четене App преглед: AirView

App преглед: AirView първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти януари 2011 г. 10:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар