сряда, 19 януари 2011 г.

Nintendo 3DS може да има регион, заключен софтуер, продължава тенденцията жалко

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/18/nintendo-3ds-may-have-region-locked-software-continue-an-unfort/:
Имало едно време, когато преносими системи за игра са по-дебел и Nintendo е изцяло без връстници , компанията благоволил да ни позволи да внасят игри, без страх. Game Boy на всички форми и размери, както и Nintendo DS, японски касета ще ви позволи да опита преносими чудеса преди години те удари Европа и САЩ. От началото на 2008 г. , обаче, Nintendo DSi направени специфични заглавия региона без излаз на море - - и това е една и съща съдба, която най-вероятно ще сполети и игри на нов 3D на Nintendo ръка, както добре. "Има вероятност, че Nintendo 3DS софтуер, продавани в един регион няма да функционира правилно, когато работи на Nintendo 3DS хардуер продават в друга," фирма изявление гласи, че това е важно да се отбележи, че региона брави обикновено са две страни афера - , ако мачът на сайтове избират да направят стереоскопични софтуер региона-свободна, тя може да работи в ръчен или иначе. Така че, да, може би все още имате шанс да получите вашата СИМ дата нататък.

Nintendo 3DS може да има регион, заключен софтуер, продължава жалко тенденция първоначално се появи на Engadget на Вто, 18-ти януари 2011 г 20:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник VG247 | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар