сряда, 19 януари 2011 г.

App преглед: SlingPlayer Mobile за Windows 7 Телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Както може би сте чували малко назад, Windows Phone 7 е най-новият смартфон ОС да са се присъединили към SlingPlayer банда, което означава, WP7 фанатици като Балмър може да бъде дивана картофи, независимо къде са. Е, въпреки че имат данни за свързване - било то 3G или WiFi - и на батерията сок на телефоните си. За добро или за лошо, най-новите SlingPlayer Mobile ап е много подобен на другите си вкусове - също лесно подготовка, познат интерфейс, а също сълза-индуциращи $ 30 цена. Има, обаче, едно приятно допълнение: нова "Zoom" бутона в менюто страница, която всъщност е далеч пържоли голяма част от черна рамка около картината. Друг забележителен разлика е още по-стилен интерфейс в сравнение с Android и IOS версии, но разбира се, някои може да мислят по друг начин.

Също в менюто страница е "качество" бутон за превключване между стандартен видео качество и високо качество на видео. Дразнещо, каза ключът е винаги настроен на стандарта на всеки старт. Ние не можем да помогна, но мисля, че това е за прикриване недостиг на апартамент е - ние забелязахме, докато високо качество стрийминг наистина има добро качество на картината, честотата на буферна увеличава с течение на времето. По същия начин, време за реакция на нашия бутон и суровини жест също имам по-дълъг и по-дълго - в един момент отнема около 20 секунди, за нас, за да смените канала на нашия Freeview кутия, и това е с нашите HTC 7 Моцарт заседание в същата мрежа като нашата Slingbox Pro HD ! Излишно е да казвам, тя е още по-дълго през 3G. Ние след това щракнете двукратно проверява чрез нашите iPhone и Nexus един, но не успя да се възпроизведе една и съща грешка. За щастие, просто рестартиране на приложението облекчен ни чувство на неудовлетвореност, но очакваме Sling Media действително доставят оправи скоро. Във всеки случай, ние имаме видео репетиция след почивката, докато чакате за актуализация.

Продължавам четене App преглед: SlingPlayer Mobile за Windows 7 Телефон

App преглед: SlingPlayer Mobile за Windows 7 Телефон първоначално се появи на Engadget на Сря, 19-ти Януари 2011 година 15:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар