неделя, 12 декември 2010 г.

нови очила без на Toshiba 3D дисплей накланя изображения (и ъгъл на гледане) пътя си (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (да се чете: очила-безплатно) 3DTVs звучи като последният писък на модата, но тесните зони , от които можете удобно да разглеждат своите снимки ги правят съмнително предложение. Това не е спиране на Toshiba Mobile Display, обаче, който наскоро излезе с нова идея за самостоятелно регулиране показване. С лепене на шест оси акселерометър в този 12.1-инчов шисти, компанията може да наклон на ъгъла на гледане на таблетка на таблетката се е наклонена, отдаване под наем зрителите ефективно огледам 3D обекти на екрана, като се използва софтуер, алгоритми, а не въображаемо обектив-и- Камера събрание , че е прототип на Microsoft . Toshiba данни, които тя ще направи изпръсквам с д-навсякъде в САЩ - защото, който не иска да си играе с условна покупка в 3D пространство? - Но е най-вече говори се на високите технологии като начин за разширяване на ограничени 3D ъгли на видимост на този тип дисплеи. Но достатъчно Jabber: видим след почивката.

Продължавам четене без Toshiba е новото очила 3D дисплей накланя изображения (и ъгъл на гледане) пътя си (видео)

Без на Toshiba нови очила 3D дисплей накланя изображения (и ъгъл на гледане) пътя си (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти Декември, 2010 г 16:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigInfo TV | Изпрати | Коментари

Диабетна мъже е възможно да си отгледат дърво за инсулин-продуциращите клетки

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F02hX4qH3jo/story01.htm:
Анонимен читател пише "Мъжете с диабет тип 1 може да бъде в състояние да си отгледат дърво за инсулин-продуциращи клетки от тестисите си тъкан, да речем Georgetown University Medical Center (GUMC) изследователи, които представиха своите заключения днес в Американското дружество по клетъчна биология 50-тата годишна среща във Филаделфия. Техните лабораторни и проучване на животните е доказателство за принципа, че правата сперматогониални стволови клетки (SSCs), извлечени от тестисите тъкан може да се превърне в инсулин бета-клетки, отделящи островче обикновено се намират в панкреаса. И учените казват, че извършва този подвиг, без използване на някои от допълнителните гени сега заетите в повечето лаборатории да се превърне стволови клетки в тъканите на избор. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




тайна полезен товар SpaceX Dragon разкри: Le Brouere сирене (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/spacex-dragons-secret-payload-revealed-le-brouere-cheese-vide/:
Той прилича на ВВС не е единствената организация с нейните тайни. Докато ние все още не се знае точното естество на изпитване на X-37B пространство самолет претърпя по време на седем месеца в орбита, сме се научили какво по-точно, на SpaceX Dragon носеше по време на своето време, прекарано в ниско-околоземна орбита. Точно така: на колело на Льо Brouere, френски вариант на швейцарския Грюер, твърд кашкавал, произведени от краве мляко. Това е също така позоваване на Монти Пайтън скица - но най-вероятно знае, че вече. Вие сте виждали стартирането , така че какво ще кажеш за проверка на скица, че толкова забавно Елон Муск ? Е, вие сте в час - това е след почивката.

Продължавам четене тайна на полезен товар SpaceX Dragon разкри: Le Brouere сирене (видео)

тайна на полезен товар SpaceX Dragon разкри: Le Brouere сирене (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември, 2010 14:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Регистър | Изпрати | Коментари

Следващото поколение на алгоритми Вдъхновен от мравките

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/erd3WgYwFV0/story01.htm:
letsurock пише "способност мравката, за да намерите най-краткия път през лабиринт в час и да се намери на втория най-краткия път, когато първият път е било възпрепятствано е вдъхновил учените създаване на алгоритми за бъдещето От статията:." Намирането на най-ефективния път през зает мрежа е общо предизвикателство пред които са изправени доставка шофьори, телефон рутери и инженери за решаване на тези проблеми чрез използване на софтуер за оптимизация, компютърни учени често се търсят вдъхновение от мравка колонии в природата -. създаване на алгоритми, които симулират поведението на мравките, които смятат за най-ефективните пътища от гнездата им до източници на храна, като следвате взаимно летливи трасета феромон. Най-широко използваните от тези мравка, вдъхновени алгоритми е известен като колония мравки оптимизация (АСО). ""

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Жената, която е заявила личните ви данни бизнеса си

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEIuMzuM5is/story01.htm:
davecb пише "Жената, която разгромява Facebook, и беше обижда от момчетата Силиконовата долина бизнес като" старомодна скара "е наистина един от първите застъпва за използването на Интернет за достъп до информация, и да отвори правителството. The Globe и Mail е интервю с Дженифър Стодарт, неприкосновеността на личния живот комисар на Канада, които излязоха против Facebook за всички нас, и да ги прави обратно. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Speakal е готино iPig взривовете IPod мелодии с допълнително badassitude

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/speakals-cool-ipig-blasts-ipod-tunes-with-extra-badassitude/:
Трябва да сте готови на всичко, тези дни, за да отличи IPod док от гъмжи от тълпа , но това е точно това, което Speakal е тук. За да посочва ясно, че е прасе , носи очила и е изпълнил със стерео компоненти. Звярът има четири-ватова стерео драйвери за очи, надолу по стрелба 15 вата субуфер в корема, проверките в носа, и пристанищата в региона на опашката. Има и вътрешна литиево-йонна батерия добра до осем вързани часа по обвинение. Не сме сигурни какво би имал възможност да закупите на свиня, особено за $ 150 си иска цена, но може да бъде само елемент, който сте търсили за да укрепи репутацията си ексцентрични ... или предотвратят по-специално раздразнен птици.

Speakal е готино iPig взривовете IPod мелодии с допълнително badassitude първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември, 2010 12:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink DVICE | източник Speakal | Изпрати | Коментари

Microsoft търси 1-Click (НЛП) Патентното

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xrOVRn4ZQzc/story01.htm:
theodp пише "Ако приемем, че нещата се начин патент реформатор на Microsoft, отговаряйки на няколко избора, вярно / невярно, или да / не въпроси в класната стая скоро може да представлява нарушение на патентни права." Майкрософт "току-що публикува патентна заявка за своето адаптивно Clicker Техника описва как" множество различни видове на clickers "може да се използва от учениците да отговорят на въпросите, поставени от учителите. Взаимодействието предоставена му от неговите" изобретение ", обяснява" Майкрософт "," увеличава вниманието и подобрява живот. " "Майкрософт" Интерактивна класна стая добавка за служба (видео) предвижда избирателните функции, които позволяват на студентите да "отговори и да отговори чрез техните индивидуални преносими компютри OneNote, ръчни clickers, или компютри, като резултатите се показва в [PowerPoint] представяне." Така че, не Бил Гейтс споменава за Опра, че образованието революция ще бъдат патентовани? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Най-малкият батерията използва един nanowire, машини, съоръжения, хранещи вирус би могло да подобри литиево-йонни клетки десетократно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/worlds-smallest-battery-uses-a-single-nanowire-plant-eating-vi/:
Когато става въпрос за изграждане на по-добро батерии, изграждане на електроди с по-голяма площ е от ключово значение, и учените се опитват да екзотични методи за привличане на малки частици, които се нуждаят. Вече сме виждали графен и въглеродни нанотръбички поглъщат тези електрони, но в Университета на Мериленд има и друга идея - те използват на тютюневи изделия от вируса на мозайката (TMV), за да генерира използваема модели на nanorods на повърхността на съществуващите електроди метал. Чрез промяна на зародиша и го оставя да направи нещо, а след това покритие на повърхността с проводящ филм, те са десет пъти по-генериране на енергия на капацитета на стандартна литиево-йонна батерия, като същевременно прави и на неприятните инертни грешка.

Междувременно Центърът за нанотехнологии Интегрирана (CINT) на Sandia Labs е по-любопитен как тези малки такси действително работят без объркващо в гората за дърветата, така да се каже, така че екип от учени, определени за изграждането на малката батерия на света. С помощта на един nanowire калай диоксид като анод, парче диоксид Литиево-кобалтов като катод и електролит тръбопроводи някои между тях, те взеха микроскопичен видео на процеса на зареждане. Вижте го във всичките му сиво, goopy слава веднага след почивката.

Продължавам четене най-малкият батерията използва един nanowire, машини, съоръжения, хранещи вирус би могло да подобри литиево-йонни клетки десетократно

Най-малкият батерията използва един nanowire, машини, съоръжения, хранещи вирус би могло да подобри литиево-йонни клетки десетократно първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти Декември 2010 година 10:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TG Daily | източник PhysOrg , EurekaAlert | Изпрати | Коментари

Когато компютрите се объркат

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GfN9mYaXu9k/story01.htm:
Barence пише "PC Pro е Стюърт Мичъл е картографирал в света десетте най-катастрофалните компютър петел прозорци. Сред тях са кражба на софтуер на руснаците", довела до тяхното газопровода взривяване, на Марс Orbiter, които изчезнали, тъй като програмисти получиха своите имперски и метрични измервания смесени се, съветската система за ранно предупреждение, че бърка слънцето за ракети и почти предизвика Трета световна война, както и на Windows за борба с пиратството мярка, в резултат на милиони законни клиенти са маркови софтуер крадци. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




WikiLeaks, Пари, и Рон Пол

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8mOEEwg595E/story01.htm:
Още един ден, още десетина WikiLeaks истории, някои от които се въртят около пари. PayPal е дал на натиска за освобождаване WikiLeaks средства, въпреки че все още няма да правя нови сделки. Мобилно плащане фирма Xipwire се опитва да се проведе на PayPal. "Ние правим мисля, че хората трябва да могат да вземат собствени решения за това кой те дари." PCWorld се чуди дали пари неволи на WikiLeaks "може да доведе до голямо приемане на Bitcoin, на точка до валута партньорската система, ние сме обсъдени в миналото. Междувременно представител Рон Пол говори в защита на WikiLeaks на етажна четвъртък, задават редица въпроси, включително, "Възможно ли е истинската причина за почти универсално атаки срещу WikiLeaks е повече за тайно поддържане на сериозни пропуски външната политика на империя, отколкото за националната сигурност? " Настоящата бъркотията около WikiLeaks накара Пол Vixie да призове за прекратяване на атаките DDoS и Владимир Путин да се измъкне метафора, включващи крави и хокей pucks.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.