неделя, 12 декември 2010 г.

НАСА космическа совалка стартира клипа са изключително невероятни, невероятно зрелищни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/nasas-space-shuttle-launch-videos-are-spectacularly-incredible/:
Знаете ли, че това отнема близо седем и половина милиона паунда на тягата, за да получите космическа совалка от земята и в последната граница? НАСА реши да генерира енергия чрез изгаряне, че през 1000 литра течни горива и £ 20,000 на твърдо гориво, всяка секунда, което както можете да предположите, прави за някои арестуването на графика. За щастие, има много практически причини НАСА би искал да снима своите стартира (в забавен кадър!), А днес ние се да присъства на някои от тези величествени кадри, изпълнена с копринено дублаж разясняване на фокусни разстояния на използваните фотоапарати и други фотографски дреболии. Това е дефиницията на една епична видео, часовник в над 45 минути, но ако не сте ли цялото това време, просто го направи като нас и подскачам наоколо - мозъка ви ще се пръснал на стената зад теб така или иначе.

Продължавам четене на НАСА космическа совалка стартира клипа са изключително невероятни, невероятно зрелищни

НАСА космическа совалка стартира клипа са изключително невероятни, невероятно зрелищни първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември 2010 година 07:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник interbartolo (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар