вторник, 19 април 2011 г.

Аппле Апп Промене чинови, одбацује Паи Пер Инсталација

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DmJjyCHt0G4/Apple-Changes-App-Ranks-Rejects-Pay-Per-Install:
тлхИнган пише "У последње време, Аппле је промене своје Апп Сторе-ранг алгоритам да се заустави ранг апликације које броји преузимање и уместо тога користе нешто друго, сличан Гоогле-недавне промене њихове Тржиште ранг алгоритам да дају већу тежину апликације стварне употребе као споредни ефекат. Аппле је такође почела одбија плаћање по-инсталације апликације ("фреемиум" апликације да је захтев корисника да инсталира апликације пратилац зарадити у игри валути) Ове апликације су често се користи за игру графиконе које вештачки надувавају преузимање рачунати и свести. ранг апликација у Апп Сторе Нема речи о томе како компаније као што су ТапЈои (један од највећих "криваца") ће реаговати.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг кашњења Баја Биониц покренути до лета да се "неколико појачања"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/motorola-delays-droid-bionic-launch-until-summer-to-make-severa/:
не постоји пуно детаља о овом, али Валл Стреет Јоурнал "је управо потврдио са Моторола да је лансирање Баја Биониц ће бити одложено до лета, а да то можда неће бити доступна за куповину до негде у трећем кварталу (или Крајем лета, у другим речима). Што се тиче разлога за кашњење, Самсунг портпарол би само рећи да је компанија "укључује неколико побољшања да би то још боље искуство потрошача", на основу повратних информација добио од свог телефона је најављено начин поново на ЦЕС-у у јануару.

Самсунг кашњења Баја Биониц покренути до лета да се "неколико појачања" првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 16:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Заштитни знак подношења, имена домена указују Тосхиба таблета може бити названа "напредовати"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:
Да ли Тосхиба безимени саће таблета коначно правим именом? Захваљујући помоћи Типстер, сада смо још увек наш јасна индикација. Тосхиба само попунити пријави за трговачку марку за име "напредовати" прошле недеље и, као што можете видети горе, јасно описује роба и услуга које заштићене као таблични рачунар. Шта више, чини се да компаније је такође отишао на мало име домена куповину пијанка у последње време, са њим се снаппед број "напредовати" варијације, укључујући и ТосхибаТхриве.цом, ТхривеТаблет.цом, ТхривеТосхиба.цом и ТаблетТхриве.цом (од којих ниједна заправо иду било где још увек). Наравно, ово није први могуће надимак за таблета која је изрезана горе. Име "Антарес" обрађени пут назад на Мобиле Ворлд конгресу, који би могли налог за АНТ име модела такође смо приметили, мада је сигурно звучи више као Цоденаме од "напредовати" не да наше уши - и, колико можемо Реците, Тосхиба је није покушао да региструје жиг за Антарес (или било ког другог имена недавно, по том питању).

[Хвала, Бабифацемагее]

Заштитни знак подношења, имена домена указују Тосхиба таблета може бити названа "напредовати" првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 15:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце УСПТО | Емаил тхис | Цомментс

Скајнет постаје свестан, покреће нуклеарни напад

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vdymNtT2y9k/Skynet-Becomes-Aware-Launches-Nuclear-Attack:
кклеинер пише "у 8:11 ам је данас (19. априла), војно-дизајниран вештачке интелигенције Скајнет и систем под називом ће постати само-свестан и окренути против својих твораца (читај: нас) Ако то не сте потреса у чизме. наш свет ће бити поражен од Легије убице роботи у око 48 сати -. време познат као Судњи дан "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тим Бернерс-Ли: Зауставите Фоаминг на ушћу, Туиттер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V4lrbhCXYo/Tim-Berners-Lee-Stop-Foaming-At-the-Mouth-Twitter:
нк497 пише "Тим Бернерс-Ли, креатор веб, је изазвао корисника да побољша социјалне мреже Твиттер корисника Он описује као" пену на уста и вољни да ретвеет било каква исправка која је била не нуди екстремно мишљење.. "Како Да ли дизајн облик Туиттер, како променити систем ретвеет, тако да Туиттер ће завршити прикупљање тело образложени расправе? " упитао Он је истакао да на Фацебоок-стил мрежа чувају корисницима у оквиру својих постојећих група пријатеља, и. није "протежу" их упознати нове људе. Бернерс-Ли је питао како можемо "користити интернет, тако да повезује људе и разбија баријере више него што их гради. ' Било који идеја? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Не очекујте Убунту / ЛибреОффице Спајања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gFnYTNISLk/Dont-Expect-an-OpenOfficeLibreOffice-Merger:
Од Орацле је одлучио дати Убунту Назад на заједницу, много људи питали да ли ће бити нека врста поновног уједињења са ек-Орацле и документа Фондација води много оригиналних укључених људи. Ова друга је објавио изјаву рекавши: "развој заједнице и ТДФ ЛибреОффице је напред иде како је планирано, а ми смо увек спремни да укључи нове чланове и партнерима Ми ћемо пружити што више информација као што можемо да са напретком од ситуације.. Тренутно се чини све могуће напоре да понуди лакши прелаз на пројекту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СОНИ открива цене и величине на "Гоогле-ТВ-у?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да је неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и желе да поквари изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају нагон прошло. Зашто? Јер не само да су процуреле информације (које ми не знамо да ли је то реално) о могућим величинама у којима Гоогле ће телевизор, али и имена су се појавили који би се позвао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (ви претпоставили) од 46 инча. А ипак, и ризик да њихове цене би укупно између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознала детаљ: Ако је то тачно, најјефтинији Гоогле телевизора ће бити још скупљи (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људи у свом каталогу.

Зашто је Блу-раи "није успело да присвојити?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D055FVcA0Mg/Why-Has-Blu-ray-Failed-To-Catch-Hold:
Велцроман1 пише "Мој видео рекордер је сакривеног у ормар, одмах поред неколико ЦД-РОМ-плејери, ласерски диск плејер, и друге заборављен Елецтроницс је мој играч Блу-раи о томе да им се придруже" Блу-раи стварно није. ухваћен на -. и вероватно никада неће 'сам изненађен ДВД су и даље виси о', рекао је Краљ, мислећи на чињеницу да играч продају од преко 20 милиона јединица у САД прошле године били су прилично равномерно подељена између ДВД и Блу -раи модела Блу-раи дискови и играчи су јасно супериорна у односу на ДВД-овима, нуди више функција и бољу слику у укупном пласману.. Дакле, зашто нису били импресионирани купци? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гужва гоогле-Извори Мапе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjMU5O3D6FI/Google-Crowd-Sources-Maps:
Вамоц пише "Гоогле је позвао" грађанин картографи "како бисте прецизирали амерички карте за Гоогле Мапс и Гоогле Еартх" Данас смо. Отварању смо мапу САД-а у Гоогле Мап Макер за вас да додате ваш експертски директно локалним знањем Знаш. Вашем комшилуку или родни град најбоље, и са Гоогле Мап Макер можете осигурати места вам је стало су богато заступљене на мапи На пример, можете да поправите име вашег локалног пицерија, или додајте опис ваших омиљених књижара.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гаџет нумера Мождани таласи Како гледате ТВ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E5Q7uLZXS3Y/Gadget-Tracks-Brainwaves-As-You-Watch-TV:
Узимајући сигнал из Цлоцкворк Оранге, Сан Франциско неуромаркетинг фирма ЕмСенсе је покренула оно што каже да је "први скалабилан, неинвазивна мерења можданих таласа и психолошке технологија - направљен искључиво за истраживање тржишта". ЕмБанд мере ваше мождане активности, ваше емоционалне реакције, а ваш ниво ангажовања у оно што гледате на ТВ-у. Прикупљени подаци се затим продаје трговцима који може доћи са више занимљивих огласа бити прескочен више са вашим ДВР.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг ХД Јединица купио Сеагате

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f55sO7m00BY/Samsung-HD-Unit-Bought-By-Seagate:
нанофловер пратили на недавном прича о непредвидиве будућности за складиштење података. Та прича је говорио о Вестерн Дигитал куповини ХИТАЦХИ, остављајући само 4 играча. Сада: "још један хард диск фирма иде по страни, као што је Сеагате купује Самсунг хард диск јединици Сеагате купује јединица за $ 1.375 милијарди долара. (Пола у акцијама, пола у готовини.)"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хард диск 'Три Тона' Дестроиер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uJZ-XElKisw/The-Three-Ton-Hard-Drive-Destroyer:
Баренце пише "Прошле године, ПЦ Про поздравио уради у стилу хард диск разарач у своје лабораторије на искалити пустош на неки безазлен плоча Сада се преселио на технологији, са Идеална 0101 -. Уређај који пробија дискови са између 2,5 и 3 тона силе. "То није брз рез-и-затвори процес који би претпоставити да је," каже ПЦ Про је рецензент. "Уместо тога, 0101 изгледа да уживају у његовој посебног метода тортуре.Тхе удараца излази са стране залива, што је успорење пирсинг свој пут кроз метал, силицијума и стакла, пре повлачења једном диску је уништен "," Ја приложени видео снимак..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.