вторник, 19 април 2011 г.

Контура плус кацига Цам шпијунирао, пружа шири поглед на своје екстремне Антића

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/18/contour-plus-helmet-cam-spied-offers-wider-view-of-your-extreme/:
ЦонтоурХД плус
Ако сте тип који воли да ризикује живот и уд у потрази за задовољством, онда знате најбољи начин да ваш документ екплоит је са мало кацигу ЦАМ акције извештавања. бицикала Прича се да је контура, лидери у овој (додуше један ниша) поље, ускоро ће бити издати нови ПОВ стрелац зове Цонтоур плус. Овај сајт је дошао преко неке Про Див цицлерс тестирања уређаја, који тврде плус ће се побољшати на ЦонтоурГПС додавањем ХДМИ излаз, повишење квалитета слике, као и шири угао гледања од 140 степени до 170. А, за оне који стварно воле да живе опасно, плус ће наводно пакет Блуетоотх радио тако да можете да буљим у иПхоне-визир апликација , док хуртлинг доле снегом покривене стазе или преко препрека изрешетан бициклистичке стазе. Наравно, све ово је незванична у овом тренутку, али је "мало Бирди" шапуће у ухо Гласине је рекао бицикла ажурирани брег ће земље у наредних месец или два. Још један мутне пуцао након паузе.

Наставити читање Цонтоур плус кацига Цам шпијунирао, пружа шири поглед на своје екстремне Антића

Контура плус кацига Цам шпијунирао, пружа шири поглед на своје екстремне Антицс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 18 Маи 2011 17:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гласине бицикла | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар