събота, 16 април 2011 г.

Шта Апп Програмери желе: Писма Стив Џобс и Лари Пејџ

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lOPDZUncLJA/:
Арраи

Гиллмор Ганг 4.16.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PiWb3VUM-JU/:
Арраи

ТецхЦрунцх Интервју: ФЦЦ Јулије Генацховски председника

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pSmdJzevU1o/:
Арраи

Папир легуре узима облик биоразградиве потрошачке електронике (напиши своје шала Оригами)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Дакле, ви сте забринуто чекају ваше биоразградивих аутомобил и ваше биоразградиве 3Д наочаре , чекајући дан када све што можете вратити на своје иловача из које је поникла. Али, шта је са рачунаром који користите овог тренутка? Вероватно је направљен од не-зелене материјале као што су ињекције-обликованим пластике, као и шамарање неки бамбуса на њему се не заваравају никоме. Пројектовање и инжењеринг фирма пега долази на Ресцуе са нових композитних материјала направљене од рециклираног папира и полипропилен легуре. Лаган, издржљив и јефтин за производњу, делује као типичан пластика АБС - и то чак долази у Цлассиц-душу убија беж. Можда је оно што Аппле је чека .

Папир легуре узима облик биоразградиве потрошачке електронике (напиши своје шала Оригами) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 15:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инхабитат | Соурце Пега | Емаил тхис | Цомментс

Кина има за циљ изградњу Највећа Ракета на свету

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mpCpGt7IFzM/China-Aims-To-Build-Worlds-Largest-Rocket:
хацкингбеар пише "Назад у марту, Кина открила да је учење изводљивост дизајнирања најмоћнијих ракетни носач у историји за израду слетања на Месец са људском посадом и истраживање дубоког свемира, према Лианг Ксиаохонг, заменик шефа Кина академије покретање технологија возила. ракета је предвиђено да се терет од 130 тона, пет пута већи него тренутни Кине највећи ракетни Ова ракета, ако је изграђен ће помрачење 53 капацитета тони планираних Фалцон 9 Тешка из СпацеКс.. Он чак ће превазићи највеће ракета икада изграђен, 119 тона Сатурн В. Кине с следећу генерацију ракета Дуги марш 5, сада требало да деби у 2014, има носивост капацитета 25 тона на Лео. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо Уии у продаји у Играчке Р Ус, Бест Буи за $ 169.99

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/nintendo-wii-on-sale-at-toys-r-us-best-buy-for-169-99/:
15. мај је увек месец дана, али је Нинтендо Уии цена неће чекати - и најповољнијих и играчке 'Р' нама већ је кретање под контролом конзоле на продају за $ 170 данас. Пазите, то не изгледа као стална цена рез - "Напомена доо време понуда! горе - али ми не би био изненађен ако други продавци следити у врло кратком поретка. Уз гласине ковитлају око дубље снижења цена и можда, можда, можда чак и нови компатибилни уназад ХД машина , сваки Уии продају по $ 170 данас може да буде мало више злата у својим џеповима и мање нежељене инвентар да се баве.

Нинтендо Уии у продаји у Играчке Р Ус, Бест Буи за $ 169.99 првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 14:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик , ГоНинтендо | Соурце Бест буи , Играчке Р Ус | Емаил тхис | Цомментс

Ек-МС ГМ-не могу да раде "Свуда у свету 'За Салесфорце

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oMxSti37Jrw/Ex-MS-GM-Cant-Work-Anywhere-In-the-World-For-Salesforce:
тхеодп пише "Будите опрезни пре него што потпишете Мицрософт не такмиче договор, деца ГеекВире извештаје да је краљ жупаније Судија Вишег суда Кимберли Процхнау је налогу бившег генералног директора Мицрософт Метју Мисзевски из" раде у маркетингу улогу у салесфорце.цом с јавном или привредном сектору. било где у свету. " Дакле, шта је некадашње државе Висконсин ЦИО Мисзевски учинити да захтевају глобалну забрану? "Он је био главни за Мицрософт еванђелиста", објаснио је судија Процхнау, који је додао да "потисак би се да га спречи од тога еванђелиста за Салесфорце.цом да је за Мицрософт ". Мицрософта, који је упозорио Конгрес да ограничи проток таленат је погубна за Америку, наводи се у саопштењу које је компанија задовољна владајуће ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Данас је Рецорд Сторе Даи 2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KARbkqnQVY8/Today-Is-Record-Store-Day-2011:
Анонимни читалац пише "Данас обележава 5. годишњи Рецорд Сторе Даи, прославе независних продавница плоча Као љубитељ музике, мислим да тај дан је од страшне значаја.." Знам Бесплатно стрип дан (за 2011, који је 7. маја) је стечен много људи у стрип продавницама који иначе не би - делимично због многих слободног стрипа поклонили - али није чуо продавница плоча еквивалентна . Било би лепо за снимање приче да поклања тона од 7 "винил Промос.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интубацију Бот омогућава лекарима сигурно гурати на доле цеви несвесно људских грла

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:
видели смо све врсте робота 'Роунд медицинске овим просторима, од блоодботс до хируршког киборга . А сада Др Тхомас М. Хеммерлинг на Универзитету Мекгил Здравственог центра (који је такође помогао у развоју МцСлеепи анестетик Андроид ) је створио први интубација робота на свету. Назван Кеплер Интубатион систем (КИС), то је роботска рука са видеа Ларингоскоп који је под контролом помоћу навигатор - Лекари омогућава да добију др Марија док на клизним ендотрахеална цев у било прошао оут меатбаг уз минималне буке и максималну сигурност. Први поступак користећи уређај на прави, живи људи је успех, а клиничко испитивање се наставља. Ми нисмо велика робота гурања на било шта било где (чак и ако нам помоћи да дише док је под нож), али то је боље него Андроид привесци лобирање бомбе наш начин .

Интубацију Бот омогућава лекарима сигурно гурати на доле цеви несвесно људско грло првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 12:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МцГилл Университи Здравствени центар | Емаил тхис | Цомментс

Откријте картица могу послати новац свакоме ко има мобилни телефон, е-маил адресу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/discover-cardholders-can-send-money-to-anyone-with-a-cell-phone/:
Са НФЦ системи за плаћање тек почиње да се котрља у САД, то ће бити неко време пре него што још увек можете да исечете оних кредитних картица за добро. Али у овом, у најмању руку, можете да користите телефон да бисте се уверили да не останете заглављени са $ 100 бара картицу ... поново. Откријте само најавио да ће пустите своју картица Сенд Монеи то људи у 60 земаља - докле год имају или број мобилног телефона или емаил адресу. Као АллТхингсД напомене, Виса и Америцан Екпресс су се излегле сличне планове, иако Откријте је први од гомиле да се партнер са ПаиПал-а. Док људи шаљу новац не треба ПаиПал рачуна, људи примају моола раде - или, барем, оне морају бити спремни да направите. За пошиљаоци Сервис је бесплатан и, у ствари, они су добили 0,25 одсто Цасх Бацк за првих $ 3.000 размењују. Што се тиче Откријте, мањи играч него Виса и МастерЦард, који се нада да неке од ПаиПал-а је 230 милиона клијената ће потписати се на потпуно нову кредитну картицу, а они су у томе.

Откријте картица могу послати новац свакоме ко има мобилни телефон, е-маил адреса је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 08:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АллТхингсД | Соурце Открити | Емаил тхис | Цомментс

Галаксија С Гингербреад упдате Покрећемо широм Европе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/:
Самсунг је својим андроид 2.3 упдате за Галаки ће доћи средином априла и, сто му мука, то је значило буквално. Негде у току ноћи између 15. и 16. дана овог месеца, корејски произвођач је Киес сервере почео служе се свеже део Медењак да Галаки власницима у деловима Европе, а сада су извештаји долазе у корисника успешно ажурирање својих Хуммингбирд опремљен телефона. То је ограничен изградње мреже, користи нордијских земаља, Холандије и Немачке први, али сумњам Самсунг ће држати се на остатак Европе за много дуже. Ако желите да испробате своју срећу, покрените свој Киес ажурирање комуналне и моли се најближем Тецх божанство.

[Хвала свима који су послали ово у]

Галаксија С Гингербреад упдате Покрећемо широм Европе првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 09:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце КСДА-Девелоперс , Твеакерс.нет | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле Видео одете ван мреже, време да зграбите Вхат Иоу Вант

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w2ELMFnX040/Google-Videos-Going-Offline-Time-To-Grab-What-You-Want:
Анонимни читалац пише: "Примио сам ову е-овог јутра:" касније овог месеца, која је хостована видео садржаја на Гоогле видео више неће бити доступан за репродукцију Гоогле видео престао узимајући додано у мају 2009, а сада смо уклањању преосталих домаћин садржај.. .. 29. априла, 2011, видео да су на Гоогле Видео отпремио више неће бити доступан за репродукцију. " Додали су дугме "Преузми" за чување садржаја, али истиче после 13. маја, 2011 и они подстичу кориснике да преместите садржај на ИоуТубе. " Није све изгубљено, мада. Пише Реадер ноне295: "Ако желите да помогнете архиву Гоогле видео, добити неки Линук машине раде и придружите нам се у ИРЦ (# ЕФНет арцхиветеам / # гооглеграпе)."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Жеља ХД покушава на чуло Осећај је 3,0 одело, треба неки прилагођавање за то да се уклопи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Дакле, имаш сва узбуђен после гледања ХТЦ најновији интерфејс на Сенсатион , али су плаши да открију ваш телефон прастаро не би било добијање истом смислу 3,0 љубави? Као и обично, људи на КСДА-девелоперс има само тоник за Гејминг ... докле год имате Жеља ХД . Да, паметни колега по имену цапицхимп је осећај је портован РОМ-у и да ХТЦ прошла европска брод телефон. Порт није савршен - они који зароните ће изгубити подршку и камеру слике потребан неки промену величине да адекватно стане на 800 к 480 пиксела ХД екран - храбар, али душе који је погодио извор линк за преузимање и даље све те милозвучан покрети том смислу 3,0 пружа. Погледајте све глатко померање у акцију након паузе.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Жеља ХД покушава на смисао Осећај 3,0 одело, треба неки прилагођавање за то да се уклопи

Жеља ХД покушава на смисао Осећај 3,0 одело, треба неки прилагођавање за то да се уклопи првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 11:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Смарт Кеитаи | Соурце КСДА-Девелоперс | Емаил тхис | Цомментс

Интернет Екплорер-10 капи Видик подршка

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0RagR84v8xY/Internet-Explorer-10-Drops-Vista-Support:
Село-Судија пише: "Ове недеље на МИКС11 Мицрософт Веб Девелопер конференцији, компанија је изненадио многе чинећи бета верзију Интернет Екплорер-10 на лагеру -. Мање од месец дана након што ИЕ9 изашла у свом коначном облику, али још једно изненађење је откривен од стране Цомпутерворлд су неки пријатељи корисника Грег Кеизер: Следеће Екплорер неће приказивати на било ком ОС-пре него што Виндовс 7, укључујући и Висту Мицрософт је неке топлоте када је изашао да би за Интернет Екплорер 9 оставити милиона корисника оперативног система Виндовс КСП на цедилу, јер би само нови прегледач. раде на Виндовс 7 и Виста, али је потврдио да компанија ИЕ10 неће ни покренути на Висти.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цомцаст је 105МБит сервис долази са капом подаци

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dHEXG5Xnsz4/Comcasts-105MBit-Service-Comes-With-Data-Cap:
итвбеннетт пише "Цомцаст само најавио Ултрафаст, ултра-широкопојасних" Ектреме 105 "105 Мбит / сец Интернет сервис за уводне цени од $ 105, када је у пакету са осталим услугама које је добра вест лоших вести:.. Цомцаст" ставити податке капа на сервис од 250 Гб месечно - око пет сати у вредности од пуног пропусног опсега користи ", пише блогер Кевин Фогарти".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Врховни суд бисте чули Мицрософт и4и понедељак случаја

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_U44RcgbFNI/Supreme-Court-To-Hear-Microsoft-i4i-Case-Monday:
ЦВмике пише "Патент адвоката и проналазача свих врста су уско гледају Мицрософт случај да ће Врховни суд САД почети да се размотри у понедељак. Случај, који је усмерен на технологији патента додељена и4и да је готово приморан Мицрософт да престане да продаје свој главни реч софтвер, може имати широку импликације на начин на који патенти су награђени и потврдио, експерти кажу да тренутно, када је власник патента оптужује некога за кршење патента, терет је на прекршиоцу да докаже са "јасне и убедљиве доказе" да је патент. неважећи. У расправи овом случају, Врховни суд могао да одлучи да смањи тај стандард доказивања, рекла је она. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.