събота, 16 април 2011 г.

Јединство корпорације издања Кстион ПРО ПЦ-сензором покрета у Јапану

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/unity-corporation-releases-xtion-pro-pc-motion-sensor-in-japan/:
Још увек чекамо на неке специфичне детаље за лансирање америчких Кстион Про и Вави Кстион сензори кретања да Асус приказао на ЦЕС-у почетком ове године, али изгледа као у Јапану да људи сада већ добили своје руке на пола тог дуета. Јединство Цорпортатион је управо објавио да је пуштање Кстион Промоција сензор (заједно са СДК) у земљи за 19.980 ¥, или око $ 240. То би требало да раде на сличан начин Кинецт обзиром на то да ПримеСенсе је одговоран за велики део технологије иза њега, иако треба да будете свесни да је овај доспео намењен програмерима који желе да креирали сопствене игре и апликације за њега. Мораћете да сачекате за више потрошача пријатељски Вави Кстион за нешто што једноставно можете бућ доле у дневној соби.

Јединство корпорације издања Кстион ПРО ПЦ-сензор покрета у Јапану првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 04:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Јединство корпорације | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар