събота, 16 април 2011 г.

Енгадгет Прикажи враћа следећег четвртка, 21. априла - победа карту за снимање!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/the-engadget-show-returns-next-thursday-april-21st-win-a-tic/:
Пажња људи, Енгадгет Прикажи ће бити снимање следећег четвртка, 21. априла у 6:00 пм Ми ћемо седети доле са Енгадгет оснивача Петра Рохас , који ће нам помоћи да гажење кроз све мутне воде таблета. Ми ћемо имати при руци нови БлацкБерри ® приручника , Самсунг Ксоом , Елмо Адама , као и неколико других шкриљевца да се покрене. Ми ћемо се одвијају Киоцера Ехо , погледајте тренутни статус Нет Неутралити , ићи луда вожња милитаризовани скутера, и имају Цхат са Форд председник и извршни директор Алан Мулалли да бисте сазнали када смо коначно ћете добити наш лети аутомобила. И наравно да ћемо имати уобичајене забаве, узбуђења, поклони и изненађења!

Прикажи Енгадгет је спонзорисано од стране Спринт и одржаће се у нови, интимни Њујорку Студио месец дана покажемо, тако да ако желите да ступите у морате да освојите карту унапред. Али не брините, ако не можете добити тамо у лице ћемо имати преузимање се убрзо након снимања.

Ако желите да буде један од срећника да нам у сусрет у лице, Спринт нуди гарантовано карте за снимање Енгадгет Прикажи на први досељеници који су текст "Енгадгет" на 467467 или унесите Онлине! Стандардни текстуалних порука стопе примењују. Кликните за Службеном правила и видети како да уђу на мрежи, а као и увек не морате да се спринта претплатник да уђе!

Ако живите изван Три-Стате области (НИ, Њ, ЦТ), можете да унесете онлине шансу да освоје путовање за две у Њујорк да присуствује Енгадгет Схов. Стандардни текстуалних порука стопе примењују. Кликните овде да бисте унели.

Ево све детаље ако победите карту:
  • Овај догађај је све узрасте
  • Ми ћемо отворити врата и почели седење у 5:15 по подне 21. априла, а снимање почиње у 6:00 часова. Ми ћемо бити затварања врата у 5:50 АМ.
  • Молимо Вас да легитимације са фотографијом са вама да тражи своју карту
  • Прикажи Дужина је око сат времена
Ако сте члан медија који жели да присуствује, контактирајте нас на: енгадгетсховмедиа [ат] Енгадгет [дот] цом, и ми ћемо покушати да вас угостимо. Сви остали медији не-питања се могу послати на: енгадгетсхов [ат] Енгадгет [дот] цом.

Претплатите се Прикажи:

[ иТунес ] Вести Прикажи директно у иТунес-у (м4в).
[ Зуне ] Вести Прикажи директно у Зуне Маркетплаце (м4в).
[ РСС М4В ] Додај Енгадгет Прикажи хране (м4в) на ваш РСС агрегатор и да га аутоматски испоручена.

Енгадгет Прикажи враћа следећег четвртка, 21. априла - победа карту за снимање! првобитно

Няма коментари:

Публикуване на коментар