събота, 16 април 2011 г.

ФБИ: онлајн покер сајтова "опкладу кућа" о прању новца, преваре

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KR5-Yap5X8A/major-online-poker-sites-seized-charged-with-money-laundering.ars:

Савезни тужиоци су терете неке од највећих имена у онлине покер са банкарске преваре, прање новца и нелегално коцкање, Министарства правде САД саопштила је у петак. Они који стоје иза Парти, Фулл Тилт Покер, и Абсолуте Покер имали своје домене које је запленила Федералног бироа за истраге (ФБИ), и 76 банковних рачуна у власништву компаније су привремено затворена преко судске забране.

Онлине коцкање технички постао илегално у САД почев од 2006 , када су законодавци решеткама жице трансфери, "Инструменти платног промета", као и кредитне картице од тога да се користи као метода плаћања за коцкање на мрежи сајтова. Не изненађује, ово није зауставио и многе друге локације за коцкање покретање офф-схоре пословања и наставља да расте. Фулл Тилт Покер, на пример, је нарасла довољно велики да се редовно спонзорише играча на Ворлд Сериес оф Покер. Домена популарних покер сајтова нема тајни међу љубитеље коцкања на мрежи.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар