събота, 16 април 2011 г.

Хлор може бити кључ за јефтиније, ефикасније ОЛЕД телевизор из снова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/chlorine-could-be-key-to-the-cheaper-more-efficient-oled-tv-of/:
Клорирати ОЛЕДс
Хлор - не само за одржавање ваше одеће и беле свој базен чист висе! Ускоро слојева ствари, само један атом дебео, могао би да игра кључну улогу у ОЛЕД технологији производње. Истраживачи са Универзитета у Торонту су открили да је мали износ Цл ово може скоро двоструко ефикасности постојећих екрана уз смањење сложености и трошкова вожње доле. Коришћење прилично једноставан поступак који укључује УВ светлости, тим је успео да Клорирати стандардне плоче електроде налазе у конвенционалној ОЛЕДс без отровних гасова хлора вафтинг о томе. Иако је ово добра вест за произвођаче, то је још боље вест за потрошаче. Ми смо били свраб за монтирање велики, органски равним екраном у "подруму живе наши родитељи соби. На крају, можемо видети јефтине ОЛЕД телевизори на Уалмарт полицама - поред Цлорокс.

Хлор може бити кључ за јефтиније, ефикасније ОЛЕД телевизор из снова првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 17:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОЛЕД Дисплаи.нет | Соурце Универзитет у Торонту | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар