събота, 16 април 2011 г.

Новооткривеном својства светлости обећања бољег соларне батерије, заиста велики Танс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/newly-discovered-properties-of-light-promise-better-solar-batter/:


Јесте ли уморни од буђења на исти стари полупроводника на бази соларне ћелије? Да ли жуде за промену? Знамо да радите и, захваљујући поново чудо и мистерију магнетног поља (они нису само за заустављање говора више), постоји нови свиће дан. Универзитет у Мичигену научници су пуцали ласера ​​на стакло, као и они, и направио изузетан открића: светлост пролази кроз непроводном површину као стакло генерише импресиван Магнетни ефекти - до 100 милиона пута већа него што се очекивало. Резултат магнетне силе може да замени дејство електричних експлоатисана од стране тренутне технологије, чиме је отворен пут за "оптичке батерије." Иако различита од Висипс транспарентан фотонапонских ћелија , технологија би могла имати сличних апликација и може да донесе застареле оне масивне соларне фарме . Нема потребе да бринете, али - свој стилски соларни бацкбацк је као лете као што је икад била.

Новооткривеном својства светлости обећања бољег соларне батерије, заиста сјајно Танс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 18:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инхабитат | Соурце Универзитет у Мичигену Невс Сервице | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар