четвъртък, 7 април 2011 г.

БлацкБерри Болд Додирни прототипа фотографисани, оставља добар утисак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/blackberry-bold-touch-prototype-photographed-leaves-a-good-impr/:
Да ли су видео упутства и процурела презентација још увек није довољно да вас убеди у БлацкБерри ® Болд Тоуцх постојање? Па, ако не, можете Хвала БГР за добијање своје руке на стварне живе поштено до доброти прототип, што се каже изгледа чак и боље него чини. Сајт такође извештава да је велики екран осетљив на додир реагује, што би могло да помогне корисницима да се крећу наведе своје палчеве из оптички трацкпад за навигацију. Он такође наглашава БлацкБерри светског лансирања, тако да ако ствари остану на правом путу ћемо бити добијање своје руке на један на време само за један месец - Знамо да не може да чека.

БлацкБерри Болд Додирни прототипа фотографисани, оставља добар утисак првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 15:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце БГР | Емаил тхис | Цомментс

Тосхиба Цамилео представио П100 и Б10 џепу камкордери, одлута од проверених и-прави пиштољ грип

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/toshiba-intros-camileo-p100-and-b10-pocket-camcorders-strays-fr/:

Годишња доба долазе и одлазе, али Тосхиба с линије Цамилео џепу камкордери имају тенденцију да изгледају исто, са својим пиштољем коштац и флип-оут екран. Али сада, Тош се спрема да брод два нова модела у Европи, Африци и на Блиском истоку, а један од њих, у најмању руку, узима дизајн компаније у другом правцу. Б10 камкордер има чоколадица облик са предње стране објектива - слично као флип камкордера која је почела помама џепу брег на првом месту. Б10 пуца на Фулл ХД резолуција, снима 16 мегапиксела Стиллс, има 16к дигитални зум, и узима СДКСЦ картице велики као 64ГБ. Воле пиштољ стисак ОЛЕ? П100 поседује исте спецификације и додаје оптички зум 8Кс - још увек реткост у јефтине камере џепу. Тосхиба је најавила још увек није ценама, иако две ће се у продаји негде у другом кварталу. У међувремену, погледајте пресс релеасе за више деетс.

Наставити читање Тосхиба Цамилео представио П100 и Б10 џепу камкордери, одлута од проверених и-прави пиштољ грип

Тосхиба Цамилео представио П100 и Б10 џепу камкордери, одлута од проверених и-прави пистољ стисак првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 16:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Прослава 20 година Линукс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDVnb-RX-HY/Celebrating-20-Years-of-Linux:
дмбкиви пише "2011 је 20. годишњице од првог издања Линук кернела Линус Торвалдс Од тог времена. Линук кернел, заједно са ГНУ алатима и мноштво софтвер је развијен од стране ентузијаста и професионални програмери у оперативни систем који ради на мале уграђене системе све до најбржих суперкомпјутера на свету. " Линук Фоундатион је домаћин прославе Гала у ЛинукЦон ове године.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Коришћење прости бројеви за генерисање Позадине

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/APjK8JzluWc/Using-Prime-Numbers-to-Generate-Backgrounds:
бпех123 истакао чланак о стварању органски плочицама порекла инспирисана животног циклуса цицадас. Трик је преклапање више плочица позадина са Премијер ширинама чиме генерисање серији која не понавља за довољно дуг период. Ово представља наизглед неправилност и чини позадину појавити много природније.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дроид Кс2 појављује у природи, још увек разликују од Дроид Кс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/droid-x2-reappears-in-the-wild-still-indistinguishable-from-dro/:
Видели сте да сте раније и сада си га поново видети. Баја Кс2 чини да Моторола не жели да објави је направио још један недозвољени појавио у дивљини. То је још увек љуља Андроид 2,2 и је нажалост нема назнака било ЛТЕ богу за то, али сумњамо промене које оправдавају 2 у њено име ће се десава испод хаубе. 8 мегапиксела колу врати са истим Дуал-ЛЕД блиц и низ ХД видео ознаку као и оригинални Баја Кс поново нам даје без трага о томе шта тачно Моторола надоградити. Онда опет, оно што је забавно да знају све унапред?

Дроид Кс2 појављује у природи, и даље разликује од Баја Кс првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 13:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Бежични Боже | Соурце Централна андроид | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт издаје Бинг апликација прилагођени посебно иПад

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Јесте ли проналажењу Бинг ИОС апликација није толико таблета Оптимизовано јер би то могло бити? Мицрософт изгледа да се слажу са вама, јер је само објавио нову верзију Бинг дизајниран да искористи више простране иПад димензије. Он ради са обе генерације таблета, иако је потребан ИОС 4,2, и доноси арсенал Гоодиес да искуша корисницима у њега дајући пробати. Трендови простор ће служити до врха тражили ставке на Бинг, посвећен филму и трејлер-претраживање одељак ће вам помоћи да ваше одлуке матине који ће мало лакше, и више приказа мапе вас просветлим са скретање-по-скретање смера и прави време транзит информације. Постоје чак и временске исправке за до пет градова преко МСН време и, ако из било ког разлога нисте пронашли на додир оријентисане интерфејс по својој жељи, ту је Бинг Гласовна претрага опцију као добро. Све то бесплатно. На иПад. Дечак, који мора модрица око ега се у Редмонду. Видео након паузе.

Наставити читање Мицрософт издаје Бинг апликација прилагођени посебно иПад

Мицрософт издаје Бинг апликација прилагођени посебно иПад првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 14:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Фирефокс 5. заказани за 21. јун Издање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NKC75AOVn84/Firefox-5-Scheduled-For-June-21-Release:
Анонимни читалац пише "Мозилла је ажурирала своју Фирефокс 5. издање распоред и оптимиста је очигледно да је ослободили претраживача чак и раније него што се раније очекивало издање је повучен у за недељу дана да се 21. јуна.. Мозилла је данас такође користи Цхроме-као што је верзија система за Фирефок - где могу да коначна Фирефок-5 се зове Фирефок 5.6.44.144, на пример ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Бесплатно ДАРПА програмска опрема омогућава Играчима Хант подморница

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_KFbX9Ni6Yg/Free-DARPA-Software-Lets-Gamers-Hunt-Submarines:
цоондоггие пише "Ако сте икада желели да иду Торпедо-на-Торпедо са Субмаринер, сада је ваша шанса цровдсоурце оријентисаних људи на Дефенсе Адванцед Ресеарцх Пројецтс Агенци избацио онлине игра која омогућава играчима да ухвати. недостижан, тихо непријатељ подморнице Према ДАРПА Соналистс борбене симулације Дангероус Ватерс софтвера. Да ли је написано да се симулира стварни утаје техникама које користе подморнице, изазов сваки играч да их прате успешно. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


7.4-земљотрес узвраћа Искључено Јапану; цунамија Упозорење издатих

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4Qbd8wdcjg/74-Magnitude-Earthquake-Strikes-Off-Japan-Tsunami-Alert-Issued:
Ту је вест да је 7,4 Магнитуда Потрес је погодио обале Јапана и Тсуанми упозорење је учињен. Молимо порука исправке у коментарима.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Је наука само питање вере?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bKA2efGxAr4/Is-Science-Just-a-Matter-of-Faith:
Хју Пицкенс пише "Пастабагел пише да стварне научне одговоре на питања о пореклу свемира, еволуција човека, као и основне природе космоса укључује ствари као што талас једначине и квантне електродинамике и молекуларне биологије да је веома мали број не-научника могу да се надају да ће икада разумети и да ако смо искрени према себи, морамо признати да смо прихватили невероватно комплексних научних феномена у физици, астрономији, и биологија кроз процес веровања, а не путем разума када је Ричард Фениман написао. "Мислим да сам могу безбедно рећи да нико не разуме квантна механика ", рекао је, укључујући и сам што је забрињавајуће даје Колико књига је писао о том веома тему Чињеница је да је потребно година преданог истраживања пре него што научне истине у свом правом, може математички и симболичке форме. може разумети остали ослањају на стручњаке да га објасни. некога ко је видео и разумео истину и да нем је доле за нас у језику можемо да разумемо и њему. лежи велики проблем за науку и научнике. За већину људи , наука је заиста питање поверења стручњак који га говори нам и верујући шта су нам поверење и веру вере.. Не разумевању.. Како да разумемо наука, ако не можемо да разумемо језик науке? "Ми смо не уче науку ради науке, учимо науке читање и меморисање. Исти начин учимо историју. Да ли заиста знате шта атом, или да Хиггс бозон је веома важна ствар, или сте једноставно прихватили су оно што вам неко рекао да су "?"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле додаје таблет елементе корисничког интерфејса да бисте Цхроме Бетас

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4QYAqGJwfaQ/Google-Adds-Tablet-UI-Elements-To-Chrome-OS-Betas:
Очигледно је да тренутни гради идентификују себе као ЦРОС, елементи су давање више размака како би се олакшао прста базирану навигацију, као и и тастатуре на екрану је сада изграђен ин То само додаје даље питања о позиционирање ЦхромеОС вс андроид: Програмери вероватно Дон ' Т желе да раде на оба.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

еФун је Нектбоок Нект5, Нект6 сада је доступан, вероватно неће следећи велики таблете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/efuns-nextbook-next5-next6-now-available-likely-not-the-next/:
Као што можете сетити, ми нисмо били баш преко ушију за еФун је нову линију таблета када смо добили наше руке на ствари на ЦЕС-у. Па, ми смо ипак да видимо много лењ Нект4, али обе Нект5 и Нект6 су тихо је свој пут на тржиште. Као што смо раније рекли, Нект6 је више е-читача од таблета, а исто важи и за полубрат. Оба Спорт Фроио, 7-инчни ЛЦД тоуцхсцреен, 800 к 480 дисплеја, а ВиФи конективност - Нект6 спортске 4ГБ меморије, док Нект5 нуди 2ГБ и 600МХз Дуал-Цоре процесор, на основу АРМ926ЕЈ. Ми смо га је једном рекао, и ми ћемо то рећи опет, најбоља ствар у вези ових плоча је вероватно цена: Нект5 прстенова у на $ 200 и $ 230 на Нект6. Али слободно процените сами - оба су тренутно у продаји на самом извору линк испод.

[Хвала, Натан]

еФун је Нектбоок Нект5, Нект6 сада је доступан, вероватно неће следећа велика таблета првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 11:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЕБоок Реадер | Соурце ЈР (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Епсилон Кршење Половни четири месеца стара Напад

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ooAHATS2-fA/Epsilon-Breach-Used-Four-month-old-Attack:
сцхлиз пише "маркетинг гигант зе знали да је рањива на напад за" неколико месеци "пре него што пате високог профила повреду прошле недеље Према Епсилон је РетурнПатх технолошки партнер, кршење. био део серије социјално пројектована напада откривени у новембру ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.