четвъртък, 7 април 2011 г.

Андроид главни Енди Рубин је бави отвореног кода сумње, каже саће није "једна величина одговара свима"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/android-chief-andy-rubin-tackles-open-source-qualms-head-on-say/:
Гоогле има доста Флак за задржавање андроид 3,0 изворни код , и много више кад БусинессВеек извори тврдили компанија је издвојила своју отворен став да диктира са престола , али данас човек који би, наводно, седи на врху краљевски седиште се каже ИСН 'т тако. Анди Рубин, човек задужен за Андроид, каже да "не постоје блокаде падове или ограничења против Прилагођавање УИС" ни "све напоре да стандардизује платформу У једном чипсет архитектуре", како су често биле гласине пре, и да када саће је коначно спремна за телефоне , Гоогле ће заиста издање свог изворног кода. Све у свему, он тврди да Андроид позицију када је у питању отвореног кода се није променио од првог дана - што је лепо за оне који би желели да верују да Гоогле још увек лепи за свој мото - али то вероватно неће да умири компанијама исече од петље једноставно зато што нису били дио ране усвојиоца клуба. Ако Гоогле-ове методе ће смањити фрагментације , међутим, ко смо ми да судимо?

[Хвала свима који су послали ово у]

Андроид главни Енди Рубин је бави отвореног кода сумње, каже саће није "једна величина одговара свима ' првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 22:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Девелоперс Блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар