четвъртък, 7 април 2011 г.

Некус С са АТ & Т-бендова доступан у белој боји за $ 600, на челу са Фидо и Рогерс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/nexus-s-with-atandt-bands-available-in-white-for-600-headed-to-f/:
био је дуго времена у наредним, али изгледа као што су Гоогле и Самсунг љубав детету, Црвена звезда С - омиљена око ових делова - коначно је доступан са АТ & Т 850 и 1900 МХз 3Г бендова из онлине продавца Негрија електронику, за $ 600 у Ваш избор црне или беле. Није први пут смо видели неухватљива Самсунг ГТ-И9020А у дивљини: то је већ појавиле иу рукама ФЦЦ и Блуетоотх СИГ сајт . Видели смо слике Некус С са беле поклопац за батерију пре. А ево још: што смо већ знали Фаллс верзија Некус С је долазак у Канаду преко Мобилицити , али по МобилеСируп, ускоро ћете бити у могућности да покупи Некус С на Фидо и Рогерс за Ц $ 500 уговора без или Ц $ 100 са три године посвећеност, и ова два превозника користе исте фреквенције као и 3Г компаније АТ & Т у САД. Дакле, док не чујемо нешто званичник из Самсунг или Гоогле-а, погодио се испод наше обиље извора веза.

Некус С са АТ & Т-бендова доступан у белој боји за $ 600, на челу са Фидо и Рогерс првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 03:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Централна андроид | Соурце Негри Електроника (бела) , (црна) , Нокиа , МобилеСируп | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар