четвъртък, 7 април 2011 г.

Новелл Моно алата пустите Девс креирате. НЕТ апликација за Андроид уређаје

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/novells-mono-tools-let-devs-create-net-apps-for-android-device/:
Ако апликација програмери су образац након одласка првог иПхоне и Андроид друго , добро, исто је очигледно важи и за људе који пишу софтвер за код мајмуна. Новелл је најавио само моно за Андроид, први сет алата који омогућава Девс пишу таблета. НЕТ и Ц # апликације за Андроид телефоне и. Новелл је већ програмерима омогућава да исто за Линук, Иос, и Мац ОС Кс и, као и увек, омогућава кодери наставите да користите Мицрософт Висуал Студио 2010 за писање апликација - ако је то тестирање софтвера које су навикли. Поред Висуал Студио плуг-ин, добијате везови за матерњи Андроид АПИ-је и Цоре Моно рада. То је сада доступна, почевши од $ 99 за студенте (без могућности да се, знате, пошаљете завршио апликације за Андроид Маркет) и $ 399 за свакога другог. Већ у развоју за иПхоне? Доказати да сте власник МоноТоуцх (у суштини, исте компаније Новелл производ за ИОС уређаја) и добити 50 одсто искључен андроид комплет алата.

Наставити читање Новелл Моно алата пустите Девс креирате. НЕТ апликација за Андроид уређаје

Новелл Моно алата пустите Девс креирали уређаја. НЕТ апликација за Андроид је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 09:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЗДНет | Соурце Моно за Андроид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар