четвъртък, 7 април 2011 г.

Делл Огреб 10 за покретање средином јуна са саће, могуће промене имена у делима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Делл Виндовс 7 Росемоунт таблета не може стићи до плаже са вама овог лета, али то не значи да компанија неће имати андроид алтернативу када је време за почетак примене крему за сунце. Према Форбс, 10-инчни Андроид напаја шкриљац смо добили ох-тако-брзи поглед на ЦЕС-у би требало да буде спремна да удари на тржишту негде око средине јуна, само мало касније него што је претходно чуо . Публикација такође наговештава да је таблета до сада називају Огреб 10 не може задржати да надимак када је време да се покрену, али ће сасвим сигурно бити покренут саће , иако нисмо сигурни да ли ћете га задржати фаза интерфејс. У сваком случају, лето 2011 обликују се да буде сезоне саће, и ми смо узбуђени да само види шта Сваки произвођач ће учинити да се диференцирају у све-претрпаном простору.

Делл Огреб 10 за покретање средином јуна са саће, могуће промене имена у радовима првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 06 Маи 2011 17:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Форбс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар