четвъртък, 7 април 2011 г.

ПогоПлуг видео и Буффало ЦлоудСтор сада испоруку, стриминг своје ствари на све стране

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/pogoplug-video-and-buffalo-cloudstor-now-shipping-streaming-you/:
Да, ви сте видели ове момке пре, и сада најновији ПогоПлуг потомство су спремни за испоруку. И ПогоПлуг видео и његово складиштење-спортски рођака, Бафало ЦлоудСтор , ставите своје јединствене Туист на даљински приступ је фирма сервис. Као што можете сетити, ПогоПлуг видео, који је сада доступна искључиво од најповољнијих за $ 200, вам омогућава да повежете свој екстерни хард дискови и поделите видео стреаминг, музику и слике са уређајима било где са интернет приступом. Бафало је ЦлоудСтор, с друге стране, обезбеђује исти приступ заснован на облаку, са мало нешто екстра. То је први ПогоПлуг брендиране гаџет Спорт интегрисаног складиштења, и долази у три понављања, зујање у на $ 150 за 1ТБ, $ 210 за 2ТБ, и $ 250 за 2ТБ Про верзија. Сада можете да поделите све своје омиљене снимке маче, а да никада их уплоад на ИоуТубе. Зар то није драго?

ПогоПлуг видео и Буффало ЦлоудСтор сада испоруку, стриминг своје ствари свуда првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 02:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласхгеар | Соурце ПогоПлуг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар