неделя, 2 януари 2011 г.

Microsoft патенти Изглежда-са-Всичко Запознанства

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6gzKJXbNbA/story01.htm:
theodp пише "Майната, че eHarmony Съвместимост съпоставителна система глупости." Външен вид обикновено се смята за един от най-важните критерии за търсене сред потребителите на онлайн услуги за запознанства, "в съответствие с патент, издаден от вторник до пет изобретатели Microsoft Research Азия. имидж-базирани Face Търсене на технология, която не само позволява на хората да се уточнят "пол, възраст, етническа принадлежност, местоположение, височина, тегло, и т.н." на плячката си, обяснява Microsoft, но и им позволява да "осигурят заявка изображение на лицето, за които те биха искате да търсите подобни лица. " Така че, дори и да не може да има реално Анджелина Джоли и Натали Портман, Microsoft ще ви оправя с двойници. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




The Onion нов главен изпълнителен директор чуди как Radio Shack е все още в бизнеса

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Между своя въпрос маркетингови решения , декори, които излъчва един вид началото на 90-те години мол настроението отстъпка, и отчаяни служители (дори ако те са източник на телефон течове клетки от време на време), когато и да го правите в Radio Shack тя винаги е по-скоро скромно опит. И тъй като The Onion посочва, че не сме първите, които сте забелязали. В действителност, според сайта, новият изпълнителен директор на компанията ", заяви в понеделник, че той все още има" никаква представа "колко по произход магазин за електроника успява да останат отворени." Но изглежда, че по-горно ниво управление на компанията е сериозно се опитва да разбие кода:
[T] heories относно продължаващите платежоспособност RadioShack на сватбата включва DJ-и, подмяна спешни мозък, и на разстояние на една марка безжични телефони. Друга теория предполага безброй RadioShack подарък карти, които седят неизкупените в портфейлите на техните получатели. Ден дори предположи, че в магазина е "все още се движи по инерция от" огромно богатство, направени от коли с дистанционно управление играчка в средата на 1970-те.
Което ни напомня: ние трябва да се удари в барака по-късно днес, за да вземат 90 минути разширен диапазон лента касета за стерео нашата двойна озвучаване касетофон.

The Onion нов главен изпълнителен директор чуди как Radio Shack все още е в бизнеса първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари, 2011 година 15:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник The Onion | Изпрати | Коментари

IBM Файлове Патентното Трол Патентното

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tzOOVi5iei0/story01.htm:
Анонимен читател пише "Всичко или нищо в продължение на IBM, тъй като компанията се отнася и за златото и досиетата на патент патент трол. Забравете за патент хипервръзка или изключване POS патент, IBM иска патент патент. Неговата идея е центрирана около един подход за управление на патенти от изобретатели обучение за подаване и стратегиите за защита, включително конкурентни мониторинг. Поне на теория, IBM може да получи одобрение за собствена идея как да управляват патенти и правят бизнес от ПР. Следващият път, когато подаде патент, може да се искате да се свържете с тях, както може да се наложи на лиценз на файла за подаване на заявката. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




MSI Wind Top AE2420 3D "всичко в едно" преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-wind-top-ae2420-3d-all-in-one-review/:
Когато MSI изгражда "всичко-в-едно" компютър, той не бъркотия наоколо - на MSI Wind Top AE2420 3D е всичко, но на кухненска мивка ensconced в пластмасова рамка. Когато най-консолидирана компютри се стреми към най-малкия общ знаменател с ниска консумация на енергия компоненти, MSI е спаднал от висок клас мултимедийни бомба тук - един 23.6-инчов, 120Hz, 1080p, LED подсветка сензорен екран в двойка с десктоп-клас 2.53GHz Core i7-860S процесор, Mobility Radeon HD 5730 графика, Blu-Ray диск, 4 GB оперативна памет и един терабайт на съхранение. Активни затворени очила плюе 3D изображения на очите, докато THX високоговорители (и вграден събуфър) изпомпва конфитюри, и 802,11 б / г / N WiFi, Bluetooth и USB 3.0 контакти допълват списък връзка пране. Той има една чернова да умрат за и също толкова смъртоносна цена $ 1,800 - но е AE2420 3D повече от кофа с направената първична части? Заслужава ли си парите си?

Продължавам четене MSI Wind Top AE2420 3D "всичко в едно" преглед

MSI Wind Top AE2420 3D "всичко в едно" преглед първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри 1, 2011 12:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Защо публикувани констатации изследвания често са фалшиви

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjEWNY_GMjg/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Йона Lehrer има интересна статия в" Ню Йоркър ", че докладване всякакви утвърдени, умножете потвърди констатациите в областта на науката са започнали да търсят все по-несигурно, тъй като те не могат да бъдат възпроизведени. Този феномен все още няма официално име , но това е настъпила в широк спектър от области, от психологията на екологията и в областта на медицината, това явление изглежда изключително широко, засяга не само антипсихотици, но и терапии, вариращи от сърдечни стентове на витамин Е и антидепресанти. "Един от ми наставник ми каза, че истинската ми грешка се опитва да копира моята работа ", казва изследователят Джонатан Schooler." Той ми каза, че е право само на себе си за създаване на разочарованието. " В продължение на много учени, ефектът е особено тревожно, защото от това, което излага за научния процес. "Ако репликация е това, което разделя строгост на науката от squishiness на псевдонаука, къде ще се постави всички тези строго потвърдени констатациите, че вече не може да се докаже ? " пише Lehrer. "Кои резултатите трябва да вярваме?" Франсис Бейкън, началото на модерния философ и пионер на научния метод, след като заяви, че опитите са от съществено значение, защото те ни позволи да "постави характер на въпроса", но сега се оказва, че природата често ни дава различни отговори. Според Джон Йоанидис , автор на "Защо повечето Публикувано Резултати от проучването са неверни, най-големият проблем е, че твърде много изследователи се ангажират с това, което той нарича" значението преследване, или намирането на начини за интерпретиране на данните, така че тя да преминава на статистически тест на значимостта на деветдесет и пет -процентова граница, изобретен от Роналд Фишер. "Учените са толкова нетърпеливи да преминат магически тест, който те започват да играя наоколо с номера, опитвайки се да намери нещо, което изглежда достоен," "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Tesla осигурява $ 57k Model S ще бъде печеливша, секси търси твърде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla осигурява $ 57k Модел S е рентабилно, секси търсят твърде
Пътят към наличността за автомобилите на бъдещето е един пълно с препятствия, дупки, а всъщност IEDs - все по-скъпи развитие. Това се появява и с кармата си Fisker получаване на цена засили до $ 95 900, як скок над 80 000 щатски долара първоначална оценка, но Тесла е като тази възможност да даде нов уверения, че си Модел S е седан с цена от 57 000 $ е удобно. Това е до голяма степен благодарение на по-малки батерии Li-Ion, които са подобни на тези, използвани в преносими компютри и могат да бъдат намерени пръснати като chewy стафиди в тази алуминий бисквитка. Те са много по-скъпо в сравнение с големите, монолитни пакети, използвани в Nissan Leaf или Chevy Volt , около $ 200 за киловатчас в сравнение с $ 750 за Нисан. Това е достатъчно евтини, за да се уверя, че Тесла той все още може да се реализира печалба за Модел S, въпреки неговата стойност се определя на около половината от тази на Roadster . Това ще продължава да бъде случаят, когато го удари производството през 2012 г.? Не можем да чакаме, за да разберете.

Tesla осигурява $ 57k Model S ще бъде печеливша, секси търсят твърде първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари 2011 г 10:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Онлайн Impersonations Сега незаконни в Калифорния

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JMYcd7hCdmU/story01.htm:
theodp пише "TechCrunch Майкъл Arrington съобщава, че законопроект Калифорния криминализира онлайн impersonations влезе в сила на 1 януари." Трябва да има намерение да се навреди, сплашване, заплаха или измама друг човек - не е задължително лицето, с което се представя за ", обяснява Arrington . "Свободно слово въпроси, включително и сатира и пародия, не се засягат в текста на законопроекта. Съдилищата най-вероятно ще го решат." Така че, Лъжливи Стив работни места, ще трябва да попитам себе си един въпрос: "? Чувствам ли се късметлия Е, не те пънк"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Някои Hotmail акаунти изтри

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ub75AcAiuaA/story01.htm:
.. Tomhudson пише "PC Magazine съобщава, че много Hotmail сметки са загубили всичките си писма на потребителя. Цялата история на електронната поща се очевидно бил загубен" Потребителите все още може да влезете в ДАНС въпрос, обаче, те пристигнат в празни кутии: Не обичай папка няма съобщения в "Изпратени" или "изтрити", нищо. Както може да се очаква, внезапност (и неочакваност) от продухването е оставил някои от дълго време потребителите Hotmail е малко на тъмно. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Японски учени създават паладий, като сплав помощта на нанотехнологията, "съвременното алхимия"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/japanese-researchers-create-palladium-like-alloy-using-nanotechn/:
Като не сте наясно съмнение, някои от благородни метали, използвани в битовата електроника - като паладий - може да бъде скъпо и трудно да дойда, което кара някои да се реколтата от материали от старата електроника и повторно използване тях , а други са усърдно работи по-лесно достъпни алтернативи. Сред последната група са екип от изследователи от университета на Киото в Япония, които току-що обявиха, че са успели да създадат паладий, като сплав използва това, което се описва като "днешна алхимия". По-конкретно, те използват нанотехнологии, да се комбинират (и "nebulise"), родий и сребро, които не обикновено микс, в новия комбиниран, които според тях биха могли евентуално да замени истинските неща в целия спектър на електроника и други продукти. За съжаление, това не е ясно кога, че може да се случи, но учените не са просто спират на паладия - те са очевидно вече гледа с помощта на подобен процес за създаване на други сплави.

[Image кредита: Юрий / Уикипедия ]

Японски учени създават паладий, като сплав помощта на нанотехнологията, "съвременното алхимия" първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари, 2011 година 07:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PhysOrg | Изпрати | Коментари

Супер Марио Брос 3 уроци ниво дизайн

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7Q-EL12Bx7k/story01.htm:
Анонимен читател пише с този откъс от битове за това как началото на проектно ниво в Супер Марио Брос 3 Постепенно играчите на играта без да е необходимо нещо толкова грубо и натрапчив като урок: "Супер Марио Брос 3 съдържа много очевидни поуки дизайн , които също са налице в други игри, например, постепенното наслагване на сложност, която позволява на играчите да Капитанът конкретен механик. Това, което ме изненада по време на моето playthrough, обаче, е как някои от тези уроци са напълно задължително. Играта не разполага с принудени ръчно стопанство, и не се страхува от играчите просто да го изследва със собствено темпо (дори ако това означава заобикаляне на парчета на опит). "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.