неделя, 2 януари 2011 г.

HTC и Samsung i520 мълния въвеждат LTE gravitas на склад за опазване системи на Verizon

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/01/htc-thunderbolt-and-samsung-i520-bring-lte-gravitas-to-verizons/:
Така че, ако HTC Incredible са били кодирани като ADR6300 в системите за вътрешен Verizon, само това, което мислите, че един ADR6400 може да означава? Две снимки на екрани от служител на VZW живот направи Юлиан Асанж мечтая да изглежда потвърждава общата очакването, че Verizon ще в най-скоро дава Incredible наследник - по-известен на вас и нас като LTE оборудвани HTC мълния. Подпомагане и съдействие на телефона HTC за получаване на отбора LTE мрежа в червено започна ще бъде на Samsung SCH-i520 , един Android 2.2 устройство, оборудвани с тази най-важните аксесоари, отпред пред камера. И двамата са вече стои на ръба да се показват за продажба, тези нули в материалната колона не трябва да стоят така кръг за много по-дълго .

[Благодаря, Андрю]

HTC и Samsung i520 мълния въвеждат LTE gravitas за поддържане на системите за Verizon на запаси първоначално се появи на Engadget на Съб, 1-ви Яну 2011 22:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android централен | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар