неделя, 2 януари 2011 г.

Tesla осигурява $ 57k Model S ще бъде печеливша, секси търси твърде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla осигурява $ 57k Модел S е рентабилно, секси търсят твърде
Пътят към наличността за автомобилите на бъдещето е един пълно с препятствия, дупки, а всъщност IEDs - все по-скъпи развитие. Това се появява и с кармата си Fisker получаване на цена засили до $ 95 900, як скок над 80 000 щатски долара първоначална оценка, но Тесла е като тази възможност да даде нов уверения, че си Модел S е седан с цена от 57 000 $ е удобно. Това е до голяма степен благодарение на по-малки батерии Li-Ion, които са подобни на тези, използвани в преносими компютри и могат да бъдат намерени пръснати като chewy стафиди в тази алуминий бисквитка. Те са много по-скъпо в сравнение с големите, монолитни пакети, използвани в Nissan Leaf или Chevy Volt , около $ 200 за киловатчас в сравнение с $ 750 за Нисан. Това е достатъчно евтини, за да се уверя, че Тесла той все още може да се реализира печалба за Модел S, въпреки неговата стойност се определя на около половината от тази на Roadster . Това ще продължава да бъде случаят, когато го удари производството през 2012 г.? Не можем да чакаме, за да разберете.

Tesla осигурява $ 57k Model S ще бъде печеливша, секси търсят твърде първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари 2011 г 10:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар