неделя, 2 януари 2011 г.

Fractal Design е Определете Mini PC потребителски случай канавки светодиоди за стил

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/fractal-designs-define-mini-custom-pc-case-ditches-leds-for-sty/:
Всеки, който е пазарувал наоколо за потребителски случай компютър знае, възможностите са почти безкрайни - но това е малко друга история, ако търсите да запази нещата такива, семпъл и изчистен колкото е възможно. За щастие, на хора в Fractal Design вече са предвидени още един вариант за по-скромно-склонни хора там под формата на новия си определете случай Mini, която е Micro ATX версия на по-големите Определете R2 и R3 случаи. Както можете да видите по-горе, това е подходящо монолит-подобни, и то не идва с прекалено много компромиси от гледна точка на характеристики - в действителност, всъщност ще получи щедри шест HDD корита между всички обичайни настаняване. Нито дума за цената все още, но ние сме се познае, че няма да изискват твърде много на премия, ако компанията Определете други случаи са някакъв показател.

Продължавам четене Fractal Design е Определете Mini PC потребителски случай канавки светодиоди за стил

Fractal Design е Определете Mini PC потребителски случай канавки светодиоди за стил първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари, 2011 00:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Fractal Design | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар