неделя, 2 януари 2011 г.

Vizio дразни влизането в таблетката сбиване с pizazz чрез Роуз Боул място

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-teases-entry-into-the-tablet-fray-with-pizazz-via-rose-bow/:
Подигравателен таблетки преди потопа CES не е нещо ново за производителите в този момент, но ще даде поне Vizio няколко точки за стил скъпите си подход към тактика. Това е, защото един Vizio таблетка направи не толкова тайна вид през Rose Bowl. По-специално, устройството изглежда около 15 секунди в съобщение на председателя в ръцете на Vizio главен търговски служител Ранди Waynick. Само в случай, че само пред него е твърде тънък, скрипт Waynick бе също така любезен да спомена всеотдайност Vizio за "забавление свобода за всички" и възможността да разглежда съдържанието на "някои от техните страхотни нови продукти" - намигване намигване, бутане побутване. Детайли на продукта, са очевидно неизвестен, но това е безопасно залог, че тя работи на базата на Android на сигнално устройство бутони показва в долната част на екрана си и ние сме уверени, действителните характеристики ще се появят през следващата седмица. Ние сме също така доста положително не е Vizio 7-инчов портативен телевизор бръснач . За сега обаче, гледат пълната видео след почивката и да обмислят как ние сме щастливи да живеем в свят, където човек може да си купите билет за Роуз Боул и поддържа таблетка Vizio на ръка само в случай, че трябва да гледаме друг мач от трибуните удари.

Продължавам четене Vizio дразни влизането в таблетката сбиване с pizazz чрез Роуз Боул място

Vizio дразни влизането в таблетката сбиване с pizazz чрез Роуз Боул място първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри Януари 2011 год. 01:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар