събота, 2 юли 2011 г.

Гиллмор Ганг 7.2.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dCzYsr0lx4g/:

Гиллмор Ганг - Роберта Сцобле, Џон Бортхвицк, Кевин марака, а Стив Гиллмор - придружили круг игре као каналисане Џони Мичел и Том Раш. Гоогле + изгледа бити прави хит, што значи да ће ускоро достићи критичну масу где сви друштвени софтвер мора да заврше средњу школу да се шире. За сада, ова услуга ће се појавити као шири реимплементатион од Фриендфеед, које неки од нас осећали била скраћена не корисници већ Фацебоок стицања. Другим речима, за неке је поновно је добра ствар.

За @ Бортхвицк, пројекат је значајан подухват за компаније смо били тривиализинг у последњих неколико месеци, заједно са својим цена акција. За @ сцоблеизер, то значи да битка између домет и богат, овај пут у друштвеним круговима као и Гоогле дефинише графикони. За @ кевинмаркс, много посла пред нама, али велики напор. За @ стевегиллмор, добро, мораћете да гледају шоу. Али Савет: +1 а на Твиттер-у, ФацеТиме, а ко прави нове грешке брзо.


Веризон података оптужбе цурење настави, $ 30 Тетхеринг за 4Г купце

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:
Скенирања изнад тобозе приказује Веризон купац брошури која ће се појавити у продавницама следећег четвртка, откривајући ништа после детаљне цури смо већ известили , али бар пружају неке охрабрујуће цринклед поткрепљење најбитнијих детаља. Нови корисници ће забрањено срећни земље неограничен података, и да ће уместо тога морати да кашље до спрата месечне накнаде од 10 долара за 75МБ до $ 80 за 10ГБ, плус додатних $ 20 за Тетхеринг права. У посебном окренути ове приче, чујемо да ће корисници који желе да конопац за 4Г телефона морати да плате 30 долара месечно како би Биг Ред срећан. Ово би могло доћи као шок уколико сте били живи да се на бесплатне Тетхеринг понуду која се завршава наредне недеље, али смо имали јак наговештај да долази. Осим тога, то није све лоше: тих 30 долара ћете добити неограничен подаци о најбржи ЛТЕ мрежу око себе, а $ 20 посада мора да ради са само 2ГБ месечно.

[Хвала, Веризон Гај]

Веризон података оптужбе цурење настави, $ 30 Тетхеринг за 4Г купце првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 02 Јул 2011 ЕДТ 15:35:00. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ДроидЛифе , ППЦГ | Емаил тхис | Цомментс

Позивање БС на неплаценом Стажирање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OGhfM_ktQNs/Calling-BS-On-Unpaid-Internships:
тхеодп пише "Добијање приправник је толико вруће сада, 'пише Стјуарт Кари." Такође је бик **** 99% времена. " ИрисхСту такође обезбеђује своју листу велике лажи Интернинг-а: 1. "Ви ћете добити обуку. '. 2. '. Можда ћемо вас ангажовати након праксе. " 3. '. Мозете да радите са страшан тим.' 4.. 'То ће изгледати одлично на свој ЦВ. " 5. ". Ћете направити велики контакте." Дакле, ко то заиста боли, Стју "Ево ко га боли - приправника сте их радили за ништа Овде ко га боли -... Људи којима је потребна плата да би преживели Ево ко га боли - компаније које желе да плате људи пристојну плату за посао који раде. " Унутар Виши Ед такође проверава у на Великој Интерна дебата. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт прати Гоогле олова, поништава Хохм Енерги Сервице

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dhr6bc6hfZI/microsoft-follows-googles-lead-cancels-hohm-energy-service.ars:

У четвртак, Мицрософт је објавио да је затварање њене куће енергије за праћење сервис, Хохм . Овај потез долази само неколико дана након што је Гоогле објавио да је престао да даје еквивалент сервис, ПоверМетер. Гоогле отказивања је заједно са престанак медицинске софтвер, Гоогле Хеалтх, па сада, нема индикација да је Мицрософт намерава да откаже њен еквивалент који нуди, Здравље трезора.

Оба Гоогле и Мицрософт ушла у енергетско поље пре неколико година у време када се појавио да је значајан потенцијал раста. Многи комуналне услуге су почели да нуде паметна метара и остале услуге који би могли дати корисници кући финије-зрнасту информације и контролу над свом коришћењу енергије. Раста цена енергената и изгледало вероватно да мотивише потрошаче да врше већу контролу над тиме како оне су користиле своју моћ.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Самсунг капи (један) Аппле патента контратужбу

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Након Јабука тужио Самсунг поново у априлу због тврдњи да је Галаксија линија Корејски компаније смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с покрао иПхоне Аппле-ов софтвер, хардвер и дизајн патената, Самсунг је узвратио. Он је поднео тужбе против Аппле у Европи и Азији , и поднео повреде патента контратужбу против Аппле-овде у САД.

Те тужбе брзо добио неуредан, са обе стране траже приступ необјављене прототипове од другог хардвера, као део предмета и пуцају ван оптужбе за узнемиравање на своје противнике. Данас, међутим, било је пријављено да је Самсунг одлучио да одустане од својих америчких контратужбу.

Према Блумберг , који се докопао Самсунг понављања у Сеулу, случај је заправо отпуштен 30. јуна. Отпуштање ће "модернизују" Самсунг правни предмета, наводи се у извештају, али је Самсунг ће наставити у иностранству предметима и настави да кривично гони раније амерички случај против компаније Аппле.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Самсунг капи контра тужбу против Аппле-- Јабука још увек има кости да изаберете

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/02/samsung-drops-counter-suit-against-apple-apples-still-got-a/:
Самсунг капи контра тужбу против Аппле-- Јабука још увек има кости да изаберете
У априлу, Самсунг је ударио леђима у Аппле потраживања повреде патента са здравом помоћ од десет потраживања своје. Сада Блумберг извештава да је Самсунг тихо одустала од контра тужбу против Цупертино компанија 30. јуна, у покушају "да унапредите правни поступак." Наравно то не значи да се сага се над: Апплеов паметни телефон повреде оптужбе стоје, као и правна битка у Јужној Кореји, Јапану, Немачкој и Великој Британији Самсунг каже да ће наставити да се бори Аппле оптужбе у САД у виду контра-тужбу. Један доле, један да идемо?

Самсунг капи контра тужбу против Аппле-- Јабука још увек има кости да изаберете првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 02 Апр 2011 13:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТУАВ | извор Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

ГоДадди продаје инвеститору групе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OjzIEGmXVno/GoDaddy-Sells-To-Investor-Group:
виредмикеи пише "домена матичар и Веб хостинг провајдер ГоДадди, саопштила је да је пристао да прими стратешка инвестиција из приватних фирми капитала ККР, Сребрно језеро и технологију скретница подухватима смислу трансакције нису објављени, али. Валл Стреет Јоурнал известио људи упознати са баве рекавши да може да буде у вредности од око $ 2.25 милијарди долара. Скотсдејлу, Аризона фирма која је изградила своју маркетиншку око сцантли-оклопљен жене, управља више од 48 милиона имена домена. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ливесцрибе оса програма за развој да се фокусирају на облак

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/02/livescribe-axes-developer-developer-program-to-focus-on-the-clou/:
Ливесцрибе
За последњих неколико година један од најчуднијих и најзанимљивијих платформи са Апп Сторе све своје је Ливесцрибе серије Смарт-оловке. Сада, то је само још један ров да ископа у развоју гробље. После три године то ће бити затварања своје СДК-продавнице 22. јула, и превише више поднесака своје тржиште апликација ће бити прихваћен. Продавница ће остати отворен за сада, али компанија неће гарантовати компатибилност са будућим моделима или фирмвера. Уместо тога ће се смени фокус на облак услуге, као што Ливесцрибе Повежи . Али, немојте се превише забринути, сигурни смо здрави хакерске заједнице ће вас колена дубоко у лукама текстуална авантура .

Осе Ливесцрибе Девелопер Програм се фокусира на облак првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 02 Апр 2011 13:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласхгеар | извор Ливесцрибе форум Програмер | Емаил тхис | Цомментс

БитТоррент претвара 10

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i45PpwbrdLE/BitTorrent-Turns-10:
ктетцх-пират пише "На данашњи дан, пре 10 година, Брама Коен објавила први битторрент клијент за јавност Вецина П2П протоколи су имали брз успон и потом пад-офф-а као што је каснија" најбоља ствар "је изашао, али. после 10 година, ништа није надмашио БитТоррент, а и даље остаје краљ П2П замак само када ће бити замењен. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МовиеПасс добија избачен из позоришта пре него што може да добије карту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
АМЦ Ево лоша идеја: објави води бета за попуст претплату биоскопске карте, али занемарују да обавести 21 Сан Франциска позоришта наведени да су они део забаве. То је у суштини оно што оријентир, АМЦ, камера Биоскопи, и Биг Биоскопи тврде МовиеПасс је раније ове недеље, а дечак је кукуруз почео да се попа. Према преломи и разноврсност, ланци нису били задовољни да сазнају да је посланик радили уз узајамно партнером МовиеТицкетс.цом да подесите цене пријем без њихове сагласности; интригантним малчице овде је да, упркос ниској цени за потрошаче, позоришта би и даље се плаћа пуну пријем. МовиеПасс био нади да ће добити већу подршку са тест фази, али изгледа као да ће бити на пауза за добро време. Нема речи о томе да ли бета ће видети репрограма, али ћете наћи све детаље у линкове испод, и односе са јавношћу побијање од АМЦ прошлости паузе.

Наставити читање МовиеПасс добија избачен из позоришта пре него што може да добије карту

МовиеПасс добија избачен из позоришта пре него што може да добије карту првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 02 Апр 2011 11:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Обухватање (1) , (2) , Варијанта | Емаил тхис | Цомментс

Еволуција машина убрзава генетичко инжењерство

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mfVLcHt62w4/Evolution-Machine-Accelerates-Genetic-Engineering:
цхрб пише "Њу сајентист има чланак о еволуцији машина - уређај који може да убрза усмерена вештачку еволуцију да открије пожељне промене ДНК у данима пре него година Један од циљева ових истраживача је да створи организам који је генетски имун на све. вируса. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у Аппле: Зашто Тхундерболт каблова кошта педесет долара

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qciHCnbjOzo/week-in-apple-why-thunderbolt-cables-cost-fifty-bucks.ars:

Највећи Аппле Невс пала право на крају недеље, Лав је само притисните "златни Мастер" статус и требало би да се пробије на Мац Апп Сторе за преузимање ускоро. Када се то деси, потражите наш невероватно у дубини убер-преглед-и јасан календар. (Озбиљно, то је чудовиште.)

Док чекамо Лав, мада, зашто не ухвате корак на врху бита Аппле вести из недеље која је:

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Е-Цоммерце: Беионд Метрика

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/blFJN0Y6n_g/:

Гаутум Гупта је сарадник генералног Цаталист Партнери, где се фокусира на финансијске услуге, предузећа ИТ-а, потрошачке сервисе и нове медије. Пратите га @ гРамблингс .

За све узбуђења око трговине ових дана, дошло је само неколико стварно великих промена у последњих 100 година. Сирс пионир поште реда каталог, ланцима као Валмарт консолидовани велика кутија малопродаје, и Амазон довео инвентар на мрежи. Након више од 10 година раста, е-комерц само чини око 8% од укупног трговине у САД. Јасно је да смо дуг пут да иде у кретању више трговине на мрежи. Верујем следећу еволуцију у е-цоммерце-оно што неки називају "друштвени трговина"-ће користити идентитет корисника и података да би боље персонализовали и услуга клијентима и изван онога што Амазон урадио до сада.

Трговина, и оффлине и онлине, је историјски био у великој мери анонимних и безлична. Оффлине, корисници шетњу у продавницама, види исти робе, дочекује од стране запослених који их не препознају, и сви су у обавези да исте услове на полеђини сваке куповине пријема. Онлине, оловку и папир од старог поште како би каталог замењене су са падајућег менија и поља за претраживање. Амазон и осталим сајтовима појавили да корисницима пружи све што су тражили по ниским ценама. Што омета као онлине каталог је, успех ових онлине продавницама је мери за три и четири слова акронима: ". трошкови купца набавке" ЛТВ "животни век вредност" и Цоца

Међутим, шопинг искуство не може бити потпуно сажети од метрике. Када корисник уђе робну кућу да суде на нове ципеле, она могу да се осећају оклевање не знајући да ли ће меч са својој гардероби. Или, она може да серендипитоусли месту пар штикли из угла њеног ока, али осећа фрустриран чињеницом да је пар није оно што је очекивала, а не у њеном тачне величине, или посао једноставно није довољно добро. Ове врсте куповине препрека-психичких креће у распону од куповине намером да оклевање или фрустрацију-материја више од метрике могу да опишу. Наредном еволуције у е-цоммерце ће избегне ове препреке, знајући идентитет овом конкретном купца и усклађивање података има јавно (експлицитно и имплицитно преференције) да створи више личног искуства куповину за њу.

Знајући њен идентитет није ограничено на име купца или основне демографске информације, али може да садржи његове или њене породице и пријатеља куповине историје, купца воли, стил, бренд преференције, и утицаја. У малопродаји контексту, њен идентитет омогућава продавца да изгради однос са потрошачем. Када је први Сирс продају сатова преко поште, да се изгради поверење код потрошача су обећали да ће корисници сваки гледају продат бити тачна за најмање шест година након куповине иначе би га поправити бесплатно. Баш као Сеарс је крајем 19. века, најбоље онлине продавницама је данас да обећава да ће нас: они обећавају да покаже и помогне да откријемо робу ћемо љубав (персонализација), они обећавају да нам помогну да одлучите шта да купите (алати) и они су обећање да ћемо бити одушевљени целокупног искуства, чак и након што купи (сервис).

Физичка продавци раде под ограничење коначних полица простора и мора да се надају да ће ухватити оком заузет потрошача. У дигиталном свету, са бескрајним изборе, заиста успешне компаније ће издвајати да помогне потрошачима фин

Викенд Гивеаваи Тосхиба 47-инчни ТЛ515 Серија 3Д ЛЕД ТВ

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Gn-5X4MVkRY/:

Изаберите живот. Изаберите посао. Изаберите каријеру. Изаберите породице. Изаберите Тосхиба 47-инчни ТЛ515 Серија 3Д ЛЕД ТВ са природним, пасивно 3Д приказ, изаберите ТриВецтор 2Д у 3Д конверзија, 3Д Ресолутион +, 3Д крст Разговор Цанцеллерс и електричне лима отварачи. Изаберите доброг здравља, низак холестерол, и Тосхиба први Природни 3Д ЛЕД ТВ јер ствара фантастичне 3Д слике користећи приступачне поларизоване наочаре. Изаберите фиксне отплате камате хипотеке. Изаберите Стартер куће. Изаберите своје пријатеље. Изаберите рекреативна и Ви-Фи и Нет ТВ са Иахоо Видгет-а.

Изаберите живот.

Сазнајте како да у наставку победи.

Прочитајте више ...