събота, 2 юли 2011 г.

Самсунг капи (један) Аппле патента контратужбу

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Након Јабука тужио Самсунг поново у априлу због тврдњи да је Галаксија линија Корејски компаније смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с покрао иПхоне Аппле-ов софтвер, хардвер и дизајн патената, Самсунг је узвратио. Он је поднео тужбе против Аппле у Европи и Азији , и поднео повреде патента контратужбу против Аппле-овде у САД.

Те тужбе брзо добио неуредан, са обе стране траже приступ необјављене прототипове од другог хардвера, као део предмета и пуцају ван оптужбе за узнемиравање на своје противнике. Данас, међутим, било је пријављено да је Самсунг одлучио да одустане од својих америчких контратужбу.

Према Блумберг , који се докопао Самсунг понављања у Сеулу, случај је заправо отпуштен 30. јуна. Отпуштање ће "модернизују" Самсунг правни предмета, наводи се у извештају, али је Самсунг ће наставити у иностранству предметима и настави да кривично гони раније амерички случај против компаније Аппле.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар