събота, 2 юли 2011 г.

Фацебоок Инжењери Буилд Гоогле + Инспирисан фацебоок хацк

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zL9CSZc6fZY/:

Са многим тврдећи да је Гоогле + је веома утицао Фацебоок, Фацебоок-инжењери Владимира Колесников , Пенг фан , Захан Малкани , Брајан Розентал су окренути прекидач и узима инспирацију из романа Гоогле-дизајн кругова са Цирцлехацк , много једноставније средство да се изгради Фацебоок-пријатеља листе.

Тренутно једини начин да креирате листе на Фејсбуку је да одете на страницу Пријатељи, кликом на налог падајућег менија, а затим кликнете на "Измени Пријатељи", а затим поново на "Направи листу" и гомилу других ствари гломазан .

То је хаос, али пресудан ако желите да постигнете исте зрнастих функцијама које деле као Гоогле + на Фацебоок-у (што се може урадити тако што ћете изабрати "Приваци Сеттингс" кликнути "Цустомизе", онда под "Нека ово отворено за" клик ох пакао само гоогле га ).

Док Цирцлехацк нема све карактеристике дизајна Гоогле + нпр круговима ваши пријатељи су чланови не сијају на лебди и не могу аутоматски подесити групе или поставкама приватности у оквиру апликације, то је почетак, бар за Фацебоок.

Па играо момци, добро играли.


Няма коментари:

Публикуване на коментар