събота, 2 юли 2011 г.

Царпоолинг Стартуп Зимриде Прегледа 100 Миллион Милес Служио [Инфограпхиц]

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1-IG0Hg0x6c/:

Иако амерички Ауто-мото савез (ААА) је само очекује релативно маргинална 2,5 одсто пада у путовањима преко празничног викенда у односу на прошлу годину, цене гаса су тренутно у просеку $ 3.57 широм САД - 82-центи порасти са у исто време прошле године.

У благовремено вест за све оне викенда возача тамо, друштвених вожња за размену покретање Зимриде најавио је данас да је прошао 100 милиона миља-путовало знак. Од ФбФунд прималац покренуо пре три године, путници у Зимриде мрежи се пријавили преко 100 милиона миља и сачувате преко 50 милиона долара у трошковима пословања возила.

Зимриде, ко-основао логан зелена и Јохн Собе, фокусира се на колеџ, универзитет и корпоративне заједнице, омогућавајући својим корисницима да се прикључе мрежама базираним на ове заједнице како би се олакшала и координирати царпоолинг. Покретање омогућава првих 50 корисника у оквиру мреже да се пријаве за бесплатно, након чега заједницу корисника тада има могућност певања за претплату.

Компанија тада ради са саобраћајним одељења и студентске влада на универзитетима и великим компанијама, пуњење универзитетима, на пример, $ 9500 годишње за услуге. Док могу да звучи као тешка продају, за сада учествују организације и институције су одушевљени .

До ове тачке, Зимриде такође најављује свој 100. клијент мрежу и данас, што значи да Зимриде мреже сада укључују свакој од 10 школа на Универзитету у Калифорнији система, као и други, укључујући Станфорд, Харвард, Корнел, Фацебоок и Интуит.

Као покретања има за циљ изградњу земље тржишту за возаче који желе да направи неколико додатних долара на оне празних седишта током цоммутес и путне излете их продаје другим путницима, најаве данас показују компанија напредује у том правцу. Са цене гаса преосталих висок, постоји доста интересовања за царпоолинг као ефикасно средство за смањење транспортних трошкова.

До данас, Зимриде је подигао 1,5 милиона долара из устава, К9 подухватима, Кит Рабоис, и још много тога. За више статистика, погледајте доле Зимриде је инфограпхиц:


Няма коментари:

Публикуване на коментар