понеделник, 8 август 2011 г.

Бојно поље 3 је не долази у паре, али ЕА је прави разлог

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oox77khBSBU/battlefield-3-not-coming-to-steam-ea-provides-good-reason.ars:

Играчи су били забринути за неко време у погледу њихове способности да купи 3 Баттлефиелд од паре, и ЕА сада пружа званичну изјаву о овом питању: до вентила мења своју политику, игра неће бити доступан на већини популарних дигиталну дистрибуцију услуга у САД. Према ЕА, ово није њихов позив, то је због чињенице да вентила је постављен ограничења о томе како се садржај се дели на играма продао преко Стеам.

Иако је то можда није оно што желите да чујете, ЕА је тачка.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Нови Гоогле + Продужење додаје у реалном времену код Сарадња са Хангоутс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/G_AdR5yzVrQ/:
google_plus_logo

Програмер који је раније нас довели Фацебоок-пријатеља Извозник , Мохамед Мансур, је створио нови, експериментални Гоогле Цхроме екстензија која додаје текстуални документ могућности сарадње у Гоогле + Хангоутс. За оне од вас још нису упућени у све Г + терминологију, Хангоутс су више особа видео ћаскање функција у друштвено умрежавање Гоогле услуга, подржава до 10 људи истовремено.

Са овим новим Хангоут екстензију, сада можете да урадите више него само разговор - можете да сарађујете на текстуалних фајлова, превише. Мансур предлаже то би било велико проширење за програмере да користе за код сарадњу, на пример.

Бугги, али ради

Неколико упозорења, пре него што наставите: ова екстензија је "ужасно луд" (Мансур речи, не моје). То је алфа производ требало да буде технологију преглед, а не нешто што треба очекивати за употребу у реалном свету или критичне ситуације на било који начин. То не изгледа да ради на Мац рачунарима, било. Покушај да се учита проширење на мом МацБоок ми је дао поруку о грешци. На мом оперативном систему Виндовс 7 рачунара, међутим, он је радио.

Проширење је развијен без приступа званичним Гоогле + АПИ (Апплицатион Программинг Интерфаце), јер тако нешто још не постоји. Другим речима, као и сви Гоогле + Цхроме екстензије до сада, то је недозвољени хацк.

Такође је прилично страшан.

Технички детаљи

Мансур каже да Хангоутс тренутно покреће користећи наслеђе Гоогле Ваве технологију и јКуери помоћу Гоогле Заједничка Спацес. Да се ​​изгради продужетак, он је имитирали ИоуТубе Хангоут гаџета и пресрели све поруке које долазе са Гоогле Ваве на екстензију. Проширење емитује јединствени ИД који се налази у талас који може сваки учесник чита када се придруже. То ИД је упорно за то Хангоут сесију.

То је прилично сложен хацк, Мансоур признаје. Срећом за нас, он је постављен код гитхуб тако да други могу да допринесу.

Како користити

Да бисте користили проширење, прво инсталирати додатак из Цхроме Веб Сторе , онда идите на Гоогле-+ и почети Хангоут. Не постоји ништа више што треба да урадите - текст за едитовање интерфејс ће се појавити директно у Хангоут прозору, изнад видео екранима.

Али да би за остале учеснике Хангоут да деле кода са вама, они, такође, ће морати да инсталирате екстензију.

Проширење је било могуће уз подршку од Џона Берингтон Цраггс и Џејк МцЦуистион, Мансоур каже. Ако му дати снимак, јавите нам колико добро прошао за вас.



Кхосла, Греилоцк, Андреессен Хоровиц Стави $ 16.5М у предузећу цлоуд апликација за управљање стартуп Окта

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Предузећа облак око друштво за управљање Окта је подигао 16,5 милиона долара у серији Б. финансирања из Греилоцк Партнери, Кхосла подухватима, Андреессен Хоровиц и устава. Ово доводи укупна средства компаније да $ 28 милиона.

ОКТА је облак управљања апликацијама услуге. ОКТА је платформа омогућава предузећима да имају контролу над својим корисницима, апликацијама и подацима како у облаку и иза фиревалл-а. Покретање је основао Тод МцКиннон , бивши подпредседник инжењерства од најуспешнијих облак компанија до датума, Салесфорце.

Као МцКиннон нам говори, Окта пружа платформу за компаније за управљање корпоративним ИТ-а. Он објашњава да традиционални безбедност и управљање платформе неће да раде са облака. Када прелазите на облак, ИТ администратори се суочавају са изазовом да обезбеди и контроле корисника и приступа, поједностављивање усвајања и скалирања ових апликација, и у исто време водећи рачуна да се пословање оптимизације њена примена у облаку.

Компаније које користе цлоуд апликација као што су Салесфорце и Гоогле Аппс потребан идентитет и услуга директоријума у ​​облаку као место где може да ускладишти корисничких профила и још много тога. ОКТА даје ИТ менаџерима способност да се одржи један централни директоријум и копирају то све облака апликације.

Компанија је покренула производ за јавност у Јанаури. МцКиннон каже да је првобитно мислио купцима ће бити мала и средња предузећа, али је недавно видела узимања у великим компанијама које користе Окта. Компаније које користе Окта су Ентерасис Мреже, Пандора, ТДВиллиамсон, АМАГ фармација и други. Компанија каже да употреба на захтев службе Окта је има убрзања до драматично на власт преко 1 милион аутентикације месечно.

И МцКиннон предвиђа веће империје од облака ИТ менаџмент услуге које 'оснаживање предузећа за елиминисање баријера облак усвајање. "

Бен Хоровитз, који је на челу компаније серије округлих , рекао је за Окта: Окта првобитни производ има за циљ да реши проблем облак идентитет. Свиђа ми се проблем, јер се озбиљно разликује у облак него на локацији, а за нове компаније, различите је једнако добра Он је беливеес да је тржиште прилика огроман ", јер облака идентитет тржиште ће вероватно постати облака управљање тржишту. . С обзиром да су они тренутно тржиште комбиновани су између $ 10Б и 20Б $ (у зависности који вас бројање), резултат на тржишту ће бити изузетно велики. "

Нова средства ће се користити за продају и маркетиншке активности, као и за појачава дистрибуцију. Као део ове трансакције, Дејвид Вејден од Кхосла подухватима ће постати одбора саветник, и Анеел Бхусри, ко-оснивач и ко-директор радног дана, ће се придружити Окта Управног одбора.



Компанија:
ОКТА
Сајт:

Помоћ ова Предузетник одлучите између Харварда и његове Стартупс (Воте хере)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Понекад, када се суоче са важне одлуке, окретањем новчић да пусти прилику одреди исход једноставно не иде. Уместо тога, када је живот нас доводи до раскрснице, где је два пута разликују и обе изгледају подједнако проходна, ми најчешће окренути породици, пријатељима, као и саветници од поверења да нам помогну лице чињенице и направити најбољи избор. Или још неке Цавалиер међу нама могу да се одлуче за "Чаробна 8-лопту" приступ. Наравно, то је само примерено да у дигитално доба, где имамо Фацебоок-зидова, Твиттер потоци, као и бирачких мјеста, може важних животних одлука сада узима у обзир наше друштвене граф - или се путем неке брзе Онлине цровдсоурцинг.

Други приступ је један Мајк Морадиан предузима у вези са веома незгодан одлуку тренутно је окренута. Морадиан је примљен у Харвард Бусинесс Сцхоол, у децембру, што га завист многих теже постдипломским предузетника и привредника. Харвард Бусинесс Сцхоол-а је константно рангиран у топ 5 за само око сваке публикације која прати такав ранг листи, има шкриљац значајних бивших, и перо у капу било наставе.

С друге стране, Морадиан је оснивач ЦампусБудди и ЦоллегеБудгет , које смо покривени на неколико наврата , укључујући недавно лансирање овог другог .

ЦампусБудди , која нуди студентима социјалне платформе где су такође могу приступити званичним разреда евиденција и поглед свеобухватне критике о професорима, класе, одељења и кампуса, тренутно захтева у 200К месечно активних корисника, са преко 1,5 милиона укупно, а покретање је приход има учетворостручио током прошле године. И са огромним популарности групе куповине и свакодневно бави, ЦоллегеБудгет , који је покренуо прошле недеље да би те две ствари да веома колеџима широм земље, могао да буде дуг век трајања и неколико долара прихода потенцијално у продавници.

ЦоллегеБудгет, посебно, је оно што Морадиан је највише узбуђен, то је заиста главни разлог он је с обзиром не иду у Харварду, јер је идеја да ће захтевати много трчкарање за изградњу у легитимне пословне, док ЦампусБудди је стабилно, рекао је он .

Тако, један може да почне да се види да Морадиан има тежак избор пред собом: Да ли он напусти своју новооснованих иза и унесите Харварда МБА програма, или да ли он нажалост пад Харварда понуде и помоћи у изградњи своје пословање у шта би могао бити више милиона Долар предузећа?

Морадиан, који је био рангиран (заједно са ЦампусБудди) као најбољи амерички младог предузетника у 2010 од стране БусинессВеек Блумберг, ми говори да он зна да не може обоје, а ако би био да покушају да поделе своје време, он би да чине лошу услугу његов новооснованих и на Харвард. Дакле, он је одлучио да се окрену одлуке о масама преко цровдсоурцинг. И без обзира на масу одлучи, он ће пратити путем на сопственом избору. Он је озбиљан

Јабука суочава повреде тужбе због брзог покретања патента некада припадао ЛГ

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Аппле пред још једну повреде патента тужбу - овога пута, на Флориди, где је компанија која се зове Оперативни системи решења (ОСС) узима за циљ брзо ОС Кс покретања операције. Према судским документима, тужилац наводи да Цупертино функција (најизразитије приказан на овогодишњем МацБоок Аир освежавања ) прекрши барем један заштићени тврдњу, која детаљи четири корака метод за брзо покретање, и укључује фајлове као што су цонфиг.сис и АутоЕкец. БАТ (озбиљно). Занимљиво је да је патент у питању је првобитно додељена ЛГ Елецтроницс, још 2002, али је тренутно у власништву мало познати ОСС. Још увек је нејасно да ли ЛГ је било какву умешаност у одело, али ми ћемо вам донети детаље чим се појаве. У међувремену, можете да притиснете везу покривеност испод да копају у пуном жалбу.

[Хвала, Лукијан]

Јабука суочава повреде тужбе због брзог покретања патента некада припадао ЛГ првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 10:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Очигледно јабука | Емаил тхис | Цомментс

Кријумчари користе кабла и праћку да се увуку иПад у Шензен

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:
кријумчари 'кабла Кинески кријумчари окренули низак технологије метод за добијање гомилу одлучно високе технологије иПад и иПхоне преко границе у Шенжен, у шему да зарадите новац искључивање регионалних пореских разлика. Недозвољени извозници испалио праћку из високоградње у Хонг Конгу, превлачењем кабла до мала кућа само преко Амадеус Тау Кок реке. Они затим шаљу платно торбе напуњен са Гадгетс лети кроз небо као пројектил постављен кабл - барем док власти приметио брзину хуртлинг кроз ваздух, то јест. Полиција је око $ 46.000 опоравио вредности компаније Аппле производа (и четири кривци) када су открили крају 300 метара линије. Погледајте видео у наставку за мало кинеском језику вести покривеност приче и увид једноставна, али генијална, шверц бушење.

Наставити читање Кријумчари користе кабла и праћку да се увуку иПад у Шензен

Кријумчари користе кабла и праћку да се увуку иПад у Шенжен првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 10:33:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет Кинески (преведена) | извор МИЦ гаџета | Емаил тхис | Цомментс

Цам-витлајући РЦ кола се користи за истраживање путу бомбу, спасава животе у Авганистану

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:

Америчка војска троши милијарде долара сваке године појачале ратне технологије , али ниско-буџетних хакован РЦ ауто је недавно служио као вероватно херој, штедећи животе шест војника у Авганистану. Дом изграђен опрема, која је укључивала бежичне безбедносне камере монтиране на Траккас паника даљинско управљање камион, кошта око $ 500 када је изграђена у 2007. Од тада, војска штаба Сгт. Кристофер Фессенден га је користи за лоцирање пута бомбама, све док се саплео детонација сензор у току патролу прошлог месеца, заузврат уштеде Фессенден и колеге трупе да дођу главе до главе са 500 килограма експлозива. Нажалост, РЦ камера није преживео напад, тако да Ерни, војник брат који је изградио први модел, тренутно ради на замену. Наравно, пола-Гранд може изгледати као смешно износ у односу на годишњи буџет Пентагона, али ако докаже гаџет добија довољно пажње, можда кинеске играчке ће играти улогу у забавног наша деца, и заштите наше трупе.

Цам-витлајући РЦ кола се користи за истраживање путу бомбу, спасава животе у Авганистану првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 10:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар | извор АБЦ Невс | Емаил тхис | Цомментс

Да ли Гоогле Најбољи дани иза тога?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGf6BWKT2_o/Are-Googles-Best-Days-Behind-It:
снидек пише "ИнфоВорлд је Нил МцАллистер питање да ли успорава развој производа, правних невоља, и пораст бирократије ће сигнализирати покушава пута напред за Гоогле 'са брзим растом Гоогле су дошли нови изазови.. Она се суочава интензивна конкуренција у свим својим великим глобалним тржиштима, чак и када улази нове. Његов новији иницијативе често се борили да постигну профитабилност Она мора да одговори више у току правних изазова, да и не говоримо антитруста сонде у Сједињеним Државама и Европи приватности залаже се оптужују да води дивље над индивидуалним правима... Као резултат тога, она постаје опрезнији и плаше ризика, али најгоре од свега,. како расте све већи и тежи, може се губи своју привлачност за високо образоване, страствено радника који су моћ њене унутрашње економије знања. '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Е-цоммерце платформу за малопродају Плимус стиче ЈП Предузеће за 115 милиона долара

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z_h65y7FA10/:
plimus

Плимус, компанија која пружа СааС на власт е-цоммерце за малопродају, је купио приватну фирму Греат Хилл Партнери за 115 милиона долара. Примус је претходно подигао 18 милиона долара од Сускуеханна раст капитала.

Плимус гради и управља он-лине организације за хиљаде софтверских издавача, Веб хостинг компаније и онлине продавницама. Посао могу да бирају Плимус домаћин апликација која обухвата целу е-трговина животног циклуса, или могу да примене "Плимус Купите Аниваре" АПИ који омогућава продавцима да интегрише технологију са постојећим решењима.

Користећи софтвер Плимус ", продавцима може да пружи клијентима билтене, купони и промоцијама, у реалном времену извештавање, уживо и још много тога. Плимус има базу корисника од преко 6.500 малих и средњих предузећа величине и велике компаније широм света.

Плимус конкурент БигЦоммерце само подигао 15 милиона долара у нова средства.



Компанија:
Плимус
Лансирање Датум:
15/3/2002
Финансирање:
$ 18М

Плимус почео једноставна идеја када је лансиран 2001 - помажу компанијама да расту њихове е-бизнис кроз ефикасан, флексибилан и економичан е-трговина кичму.

Сазнајте више

Кураторство алатка Сторифи партнери са Бреакинг Невс МСНБЦ за Соурцед Новости садржај

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Као што можда знате, садржај кураторство платформу Сторифи, који је покренула на ТецхЦрунцх пореметити прошле јесени, окупља Туеетс, Фацебоок Статус, видео и више од сајтова за друштвено умрежавање да створи у реалном времену поглед на причу или питање. Данас, покретање је најавио први такве врсте партнерства са Бреакинг Невс, МСНБЦ власништву Твиттер ручка и веб сајт за реалном времену исправке на вести разбијање у свету.

Ево како Сторифи ради. Сторифи вам омогућава да се изгради и уградите причу око прикупљања Туеетс, Флицкр фотографијама, Фацебоок статуса, ИоуТубе и још много тога у оквиру платформе Сторифи, можете једноставно претрагу и превуците садржај у вашу Сторифи причу. Када направите причу са свим овим кустос садржај, можете да уградите онда стварно причу у свој блог или систем за управљање садржајем преко једног као што је ЈаваСцрипт.

Са Бреакинг Невс партнерства, Сторифи корисници сада могу додати исправке са @ БреакингНевс Твиттер налога, као и друге исправке Невсвире. Дакле, Бреакинг Невс је сада извор, сличан Твиттер, Фацебоок, ИоуТубе и друге.

Оно што чини партнерство јединственим јесте да је БреакингНевс.цом, можете да креирате Сторифи прича директно са вест. Сторифи је створио посебан тастер (слично Твеет дугме или као функција), који омогућава било коме да створи и уградите Сторифи причу из Бреакинг Невс комад.

Суоснивач Берт Херман објашњава да је ово први двосмерни партнерство за Сторифи, где издавач има интегрисан алат за креирање на свом сајту. И он тражи да се формира сличне партнерства извор са другим великим издавачима.

Сторифи, који је недавно подигао 2 милиона долара од Кхосла подухватима, већ користи велики број вести организација, укључујући и Ал Џазира.

Сторифи је у јавној бета од 25. априла, и спремна је да крст 100.000 приче створио, па је у просеку 6,5 милиона причу погледа месечно на свим локацијама.

Смо уграђен смо пример Сторифи вест испод.



Компанија:
СТОРИФИ

Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

ХТМЛ5 игре виђен Рад на Аппле ТВ-

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ihh2sUi9nwM/:
appletv

Хакер је успео да добије ХТМЛ5 игру базирану ради на Аппле ТВ-(2Г), након што је први јаилброкен уређај и инсталирао Цоуцх Сурфер апликације. (Кауч Сурфер пружа Веб претраживач за јаилброкен јабука телевизора.)

Игра је једноставна мјешина картица игру, и искрено, није много да погледа. Али додатак је значајан јер показује да Аппле ТВ је функционална платформа за ХТМЛ5 базираних апликација.

Наравно, без обзира да ли Аппле жели да отвори Аппле ТВ-а да подржи широк спектар ХТМЛ5 игре и апликације је потпуно друга ствар. Док ХТМЛ5 би обезбедити алтернативу једноставних фласх-игрице, такође би могао да постане убедљив алтернатива матерњи апликација Аппле Апп Сторе у времену, такође. (АпплеТВ тренутно не води апликације, али то је било прича да ће се на крају.)

Ево видео игре у акцији:

преко РедмондПие




Попуст образовање само иМац појављује, чини да пожелите да отвори да институција високог учења

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/discount-education-only-imac-appears-makes-you-wish-youd-opene/:
Нев $ 999 иМац појавио на сајту Аппле-ове недеље - одлична вест ако ви или неко кога волим има васпитно-образовне установе. Јефтине образовање само све-у-једном може да се похвали 21.5 инчни дисплеј, 3.1ГХз Интел Цоре и3 процесор, и 250ГБ складишног простора. Као МацРуморс истиче, међутим, нема помена о Тхундерболт луке међу спецификације на листи, тако да можда цела ова ствар ради школа није све то је напукла и да буде.

Попуст образовање само иМац појављује, чини да пожелите да отвори да институција високог учења првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 09:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мац Гласине | извор Јабука | Емаил тхис | Цомментс

Кина губи делимичан приступ Виндовс Пхоне 7 Маркетплаце, Велике заштитни зид криви?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
То је добро позната чињеница да је кинеска Велики зид није посебно пријатељски са неким страним онлине сервиса, и нажалост, чини се да смо сада можда нова жртва приступања попут Фацебоок, Твиттер и, понекад, Андроид Маркет. Према Виндовс Пхоне Сос блогер Кејн Гао, многи Виндовс Пхоне 7 корисника је у Кини имали ограничен приступ на тржиште у последњих неколико дана - не могу да преузмете неки апликацији, али они још увек могу прегледати садржај и примате обавештења о ажурирању.

Док Мицрософт-ов сервис има тек треба да уживо у Кини, кинески корисници могу и даље купити апликације променом све своје опције у профилима локација у САД. Авај, овај трик није ни од какве користи сада, мада је мало вероватно да Мицрософт је овде кривац - то не би имало смисла да блокира истински кориснике у САД који су у посети Кини. Срећом, Кејн није имао проблем да на тржиште преко ВПН-САД, што је велики Телл-Тале знак показује да је велики заштитни зид је одлучио да барикаду ВП7 веома сопственом тржишту апликација. Разлог? Ми никада нећемо знати, и не постоји говори о томе да ли је то трајна забрана, било. Нокиа, као велики играч у земљи , сигурно не нада .

[Хвала, ЈагсЛиве и Рахул]

Кина губи делимичан приступ Виндовс Пхоне 7 Маркетплаце, Велике фиревалл треба кривити? првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 09:30:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПоверусер , Пен Олсен | извор Виндовс телефон сос | Емаил тхис | Цомментс

Хуавеи Визија хитова ФЦЦ, напада чула са Промо видео

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/huawei-vision-hits-the-fcc-assaults-the-senses-with-a-promo-vid/:
Хуавеи јутрос је свету понудио видео ушуњао врх визије , своје "највише стила смарт телефона ипак," и као сат, ствар је поппед уп - мада мање фласхили - на лицу места ФЦЦ. Додуше гладак изгледа пакује телефон __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__, 1ГХз процесор, и 3,7 инчни екран осетљив на додир у унибоди оквир који је 9,9 милиметара на најтањем. Што се тиче да је "3Д интерфејс" компаније говорили горе, можете видети да је у акцији, након паузе.

Наставити читање Хуавеи Визија хитова ФЦЦ, напада чула са Промо видео

Хуавеи Визија хитова ФЦЦ, напада чула са Промо видео првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 09:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

С & П 2 билиона долара Математика греска

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/et6Fp4tn4HM/SampPs-2-Trillion-Math-Mistake:
Прошлог петка Мудис С & П је саопштио да су САД смањила је кредитни рејтинг (што је довело до прилично велике дискусије о Сласхдот могу да додам). Од тада више занимљивих вести је изашао, сурај.сун пише "У документу под условом да Трезор у петак после подне, Стандард и Пурс (С & П) представио је суд о кредитни рејтинг САД, које се заснива на 2 билиона долара грешку после. Трезор је истакао ову грешку - основне математике грешке значајних последица - С & П је и даље изабрао да настави са својим погрешне пресуде једноставно мењају основни разлог за своју одлуку кредитни рејтинг од економске један на политички С & П је погрешно додао да је исто $ 2.1 трилиона. . у смањење дефицита на потпуно другачији основни где дискреционо финансирање ниво расте са номиналног БДП-а у наредних 10 година У односу на ове алтернативне основне линије, буџет Закон о контроли ће уштедети више од 4 билиона више од десет година - или преко 2 билиона долара више него С & П-рачуна . С & П признао ову грешку - у приватним разговорима са Трезора у петак после подне и онда јавно рано у суботу ујутро У медјувремену, они су изабрали да изда деградира америчког кредитног рејтинга "..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел Детаљи Нови Ултрабоок Референтни дизајн

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tmQRg1_mEok/Intel-Details-New-Ultrabook-Reference-Designs:
МојоКид пише "Раније ове године, Интел је представио свој план да редефинише концепт рачунара широм ултра танких и светло шасије подсећа МацБоок Аир и са стандардним процесор ТДП од 15В Интел је управо представила референтни спецификације за ултра. ".. Ултрабоокс"-нотебоок производе они позивају јефтиније ултра лаптоп модел ће бити 21мм дебљине са БОМ (Билл оф Материалс) између $ 475-650 Други, тањи модел (18мм дебљине) ће имати БОМ између $ 493 - 710 За разлику од нетбоок, Ултрабоокс ће циљати пун спектар потрошача нотебоок са екранима у распону од 11-17 инча Извештаји излазе на видело, да ће нови системи избегавају коришћење модула на бази компоненти у корист директно лемљење појединих компоненти на матичној плочи.. Остали закључци. показују да Интел и његови партнери су истраживали алтернативе алуминијума на бази шасије са материјалима као што фибергласа очекује да ће доминирати сегменту. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.