понеделник, 8 август 2011 г.

Активност Јунки Желите ли да постанете Ваш Иди на мрежи ресурс за Отворени продавница (и дати вам Цасх Бацк)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BHNtpYAijYU/:
active-junky-77689367

За отвореном склони, постоје на стотине места за неке онлине куповину за опрему и одеће. Оутдоорсмен и жене могу једноставно посетите сајт своје омиљене марке, било да се Реи, Бацкцоунтри, Моосејав или Патагоније, али стварно постоји не много на путу агрегације у отвореном малопродаји. (Иако су европски сајтове као ГеарЗоне .) Као поређења куповину, лојалност, попуст и купон сајтова су скинути у нишу вертикалама, то је само природно да на отвореном индустрији наћи свој пут у микс.

Активан Јунки , покретање основана 2009 да преусмерена ове недеље, има за циљ да се ниша ресурс који окупља највећи брендова у отвореном опрему и индустрији одеће и омогућава корисницима да деле своја мишљења о овим продавцима, и добити назад новац за израду куповине.

Активан Јунки ради са више од 100 филијала, укључујући и оне горе поменуто, да се створи конкурентном тржишту за продавце, у којој ће највећа имена надмећу за нове клијенте на основу тога колико новца назад они могу да зараде кроз активно Јунки, која, с обзиром на цену од нови пар скија, вероватно ће бити од интереса за осиромашеним отвореном ентузијаста.

Активан Јунки је у суштини Ебатес типа повраћај новца модел за спољну индустрију у којој корисници могу да претражују кроз базу података сајта од преко 80.000 производа да упоредите цене од продавца, кликом преко на сајту трговца на мало да купи производ, зараде новац назад за све куповине. ( СхопСтиле за спољну тржиште задовољава Ебатес.)

Свака 3 месеца, Активни Јунки плаћена места ван корисника "Јунки Рачун", након чега ће се одобри рачун корисника на Паипал или поклоне повраћај новца на један од новооснованих непрофитног партнера, као што Натуре Цонсерванци.

Међутим, покретање је циљ овде није само да се створи чиста купон или се баве сајт, копирајте и налепите Ебатес или масти Новчаник модела, каже оснивач и директор Кевина МцИнернеи, већ да створи комплетну услугу заједнице широм отвореном акцију спортске свет. Активан Јунки не само да омогућава својим корисницима да упоредите цене на опрему од брендова на отвореном и да купи, али и нуди садржаја на авантуру путовања, акција спортске вести, оригинални видео, као и опрему критике од писаца сајта и корисника.

У блиској будућности, Активни Јунки планира да избаце систем награђивања, Ла Гогобот или Цонсмр , у којој ће корисници бити инцентивизед да пишу дуге форме, критике детаљне о производима и опрему. Више критике корисника пишете и активније су на лицу места, они ће зарадити значке и награде, као и попусте и бави од покретања Продајно партнера. Сајт такође има "социјални зид", где корисници могу да пратите шта њихови пријатељи купују и ревизије, и после препоруке или предлоге за опрему.

У свом садашњем облику, Активни Јунки је себе позиционирање као платформа аффилиате маркетинга за спољну брендове, вожњу у саобраћају на сајтовима тих брендова и, кроз партнерства, узимајући резано повећање прихода од продаје и оглашавања. Док брендова у свим гранама индустрије су користи аффилиате маркетинга кроз награде програме, лојалност, поређење куповину, и све врсте треће стране стратегија за неко време, потрошач је често нису свесни тих партнерстава и како поређења или повраћај новца сајта (као што је пријављен Јунки ) профит од тих односа.

МцИернеи је рекао да жели пријављен Јунки

Няма коментари:

Публикуване на коментар