понеделник, 8 август 2011 г.

ДуоДатер жели да Онлине Датинг више друштвене и мање Авквард (позива Овде)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jyHgXfgmVDM/:
Screen shot 2011-08-08 at 1.46.21 AM

Прошлог месеца, Ник Паумгартен написао подужи чланак за Тхе Нев Иоркер детаљима успона онлине датинг и ефекат је имао на интернет културе. Између осталог, Паумгартен алудира на неке оку-отварање статистике о индустрији, укључујући чињеницу да су засноване на такси датира сајтова постане колективно, милијарду долара индустрије, да је "један од шест нових бракова је резултат састанака на Интернету Датинг сајт ", а да онлине датинг је сада трећи најчешћи начин за људе да се састане.

Иако је много од раних руменила (или стигме) око коришћењем онлине платформу да наставе однос носи искључен, неке од истих трење што је одувек било још увек постоји: Од неопрезност на мрежи за онлине интеракцију, потенцијалну опасност састанка еСтрангер, ослањајући се на алгоритмима да пронађу своје "меч", итд и, помало иронично, због тога што дружење фацилитатора, већина онлине датинг сајтова покушавају да повезују кориснике са новим људима, док остали искључени из њиховог стварног друштвеног живота. Као Паумгартен истиче, онлине датинг и даље и даље по себи изолује.

Мајкл Парикх и Ендру Флацхнер, ко-оснивача нови датинг сајт под називом ДуоДатер , слажу да још увек постоје неке врло основних проблема са садашњих приступа онлине датинг (и, добро, које датирају уопште). Креирање онлине датинг профил може бити тешко, то је тешко наћи праве ствари да кажем о себи да ће помоћи лицу места, без обзира да ли алгоритамски на бази или не, помоћи меч са вама праву особу, ко-оснивача рекао. Да не помињемо чињеница да порука странац буде донекле стресан процес и испуњавање их лично без много на путу позадина чудно, а понекад и несигуран.

Дакле, у Сан Франциску на бази покретања нуди платформу чији је циљ да буде мало више социјалне и можда мање застрашујуће да је модел фаворизовано у тренутно датинг ситес: Двоструко датума. ДуоДатер има за циљ да мушкарци и жене у својим 20с и 30 који су у потрази да се друже и упознају нове људе - уз помоћ копилот. Ко-оснивачи сматрају да, дозвољавајући корисницима да имају пријатеља из њиховој страни, док на датум, интеракција може да буде природно и (надамо се) мање чудно начин да се друже и стварају пријатеље.

ДуоДатер је структурирана на такав начин да се стварање датира профила мање стетан процес. Сајт нуди "Дуо Профили" да само од корисника захтевати да напише појединачно неколико реченица о себи, тако да главна атракција је окренут стварању заједничког опис који могу пар датерс рад на заједнички да попуне. Флацхнер је рекао да, за сада, имају ДуоДатер корисници да је овај мање проблематично и пријатнији приступ датира профила.

Оснивачи такође сматрају да њихов модел обезбеђује виши ниво одговорности него што је обично својствен соло датира, као корисници су мање вероватно да ће користити угловима трик фото и претеране или романтичан описе када знају близак пријатељ ће видети и могу их назвати на она.

ДуоДатер такође додаје "објавио датум" идеја, тако да нове кориснике изађу и ради лакше и да се тамо и испробате модела.

Када сам питао да ли су оснивачи сматрају група датира опција, они су рекли да је њихова истраживања тржишта и са дужном пажњом су показала да корисници више воле двоструко датира из друге, јер и даље даје ниво интимности који чини искуство осећа као стварног датума , а не изгубити, социјални Гат

Няма коментари:

Публикуване на коментар