понеделник, 8 август 2011 г.

Андроид мреже алата вам омогућава да искористе локалне машине притиском на дугме

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/08/android-network-toolkit-lets-you-exploit-local-machines-at-the-p/:
ДЕФЦОН 2011 је у пуном замаху хаковању, и Итзхак Црвена - "Зук" за кратко - и његова компанија Зимпериум сам разоткрио Андроид мреже алата за лако хаковања у покрету. Потребно је да пронађете слабе тачке на уређајима који користе близини мрежа? Апп, назван "против" за кратко, омогућава вам да једноставно притиснете дугме да радим ствари као што су потрага ВиФи мреже за потенцијалне мете, или чак да преузму контролу над рачунаром Тројан-стилу. Да бисте то урадили, она трага за слабе тачке у ранијим софтвера коришћењем познатих екплоит-а, што значи да ћете можда желети да надоградите пре него ударање до јавне Ви-Фи. Према Форбс, то је слично Фиресхееп , и односи се на борбу против Зук као "продор алат за масе." Очигледно, његов крајњи циљ је да се поједностави "напредни" хакерисања и стави га на дохват руке џепу, али он је такође нада да ће бити углавном користе за добро. Анти треба да буду доступни преко Андроид Маркет ове недеље бесплатно, уз $ 10 "корпоративни надоградње." Размислите сами упозорио.

Андроид мреже алата вам омогућава да искористе локалних масина на притиском на дугме првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 08 Апр 2011 02:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Форбс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар